Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Μαρία Μπεκατώρου: «Έχασα 11 κιλά - Ξεκίνησα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και λίγο πριν από τον Ιούνιο...»

«Το έκανα μόνη μου!»

15 Δεκεμβρίου 2022 16:24
«Βόμβα» από Μαρία Μπεκατώρου: «Έχασα 11 κιλά - Ξεκίνησα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και λίγο πριν από τον Ιούνιο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε τον περασμένο χρόνο καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έγκυος επιτέλους η Μαρία Μπεκατώρου! Τρέχει να το ανακοινώσει!

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για την απώλεια κιλών

“Έχασα 11 κιλά. Ξεκίνησα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και λίγο πριν από τον Ιούνιο τα είχα χάσει. Το έκανα μόνη μου. Ποτέ δεν είχα θέμα με την εικόνα μου αλλά και για τη δουλειά τώρα είναι πιο ωραία. Τώρα μου κάνουν όλα τα ρούχα, γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Ήμουν ωραία και τότε, αλλά το έβαλα στο μυαλό μου, το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα”, είπε η παρουσιάστρια.

“Πέρυσι το καλοκαίρι δεν μου άρεσα με το μαγιό και γενικά αισθανόμουν λίγο περίεργα. Στη θάλασσα με κοίταγαν και αισθανόμουν κάπως. Ήταν και μία φάση που ήθελα να κάνω και κάτι άλλο και το έκανα. Μου αρέσει τώρα όπως είμαι. Μου βγάζω το καπέλο που το κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Τώρα δεν τρώω τηγανιτά και γλυκά ελάχιστα. Αντί για γλυκό θα φάω λίγο χαλβά”, συμπλήρωσε η ίδια.

Μαρία Μπεκατώρου - κιλά

«Τα τελευταία δύο χρόνια...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν κρύβει ποτέ την άποψή της, με την ίδια να μιλά στο περιοδικό «Hello» για το κίνημα #MeToo και το ποια είναι η θέση της, μη σταματώντας παράλληλα να βιώνει την πλήρη τηλεοπτική επιτυχία.

Πριν καν δημιουργηθεί η έννοια, η παρουσιάστρια ήταν πρόθυμη να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που δυσκολευόντουσαν από άσχημες συμπεριφορές.

Η θέση της για τις καταγγελίες

Θα σε πάω κάπου αλλού, στις καταγγελίες του #MeToo που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια. Πώς σχολιάζεις αυτό που συμβαίνει;

Χαίρομαι γιατί επιτέλους ήρθε η εποχή που οι γυναίκες μιλούν. Έχει ανοίξει μια μεγάλη πόρτα κι όλοι θα βγουν να μιλήσουν

Σου έχει συμβεί να βιώσεις μια τέτοια συμπεριφορά;

Ευτυχώς όχι.

Σε ανθρώπους στο περιβάλλον σου;

Υπήρξε η περίπτωση μιας κοπέλας, που όμως δεν ήταν πολύ κοντά μου. Πιάσαμε την κουβέντα σε μια παρέα όπου είχαμε βρεθεί, πολύ πριν από τις καταγγελίες του #MeToo και μου εμπιστεύτηκε το πρόβλημά της.

Προσφέρθηκα να την πάω εγώ να μιλήσει εκεί όπου έπρεπε, αλλά φοβόταν. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες έχουν πάψει πλέον να φοβούνται. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε ο κορονοϊός, αλλά υπάρχει πολλή αγριότητα γύρω μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share