Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όλα στην φόρα για την Φαίη Μαυραγάνη: "Έχω πάει όσο πιο μακριά γίνεται..." - Η αποκάλυψη για τον Νίκο Μάνεση που συζητήθηκε

Μίλησε ανοιχτά η δημοσιογράφος

15 Δεκεμβρίου 2022 15:23
Όλα στην φόρα για την Φαίη Μαυραγάνη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε για τις δυσκολίες του να είσαι εργαζόμενη μητέρα με τον συνδυασμό καριέρας και μητρότητας μιλώντας για την οικογένειά της αλλά και το πως είναι σαν γονείς με τον Νίκο Μάνεση.

Με την ευκαιρία, δείτε τον "σεισμό" που προκάλεσε η αποκάλυψη της Φαίης Μαυραγάνη για την εγκυμοσύνη της.

Αποκλειστικό: Μεταγραφική βόμβα με Νίκο Μάνεση πυροδοτεί ο ΑΝΤ1! Μαζί και στην ζωή και στην τηλεόραση με την Φαίη Μαυραγάνη!

Μια από τις μεγάλες μεταγραφικές επιτυχίες του καλοκαιριού για τον ΑΝΤ1 ήταν εκείνη της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές όσο ήταν στο Open!

Μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου, ήταν τα δύο μεγάλα γυναικεία ονόματα που μετακόμισαν στον ΑΝΤ1, με τον όμιλο του Αμαρουσίου να μην σταματάει εκεί! Όταν κανείς ακούει λοιπόν το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη, στο μυαλό του έρχεται ταυτόχρονα και εκείνο του Νίκου Μάνεση, αφού ως γνωστόν αποτελούν ζευγάρι στην ζωή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Νίκος Μάνεσης έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τον ΑΝΤ1 ώστε από του χρόνου να μετακομίσει και εκείνος στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η πρόταση αυτή αφορά φυσικά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ακριβώς την ίδια ώρα που είναι και σήμερα η εκπομπή του στον Alpha.

Μαζί στην ζωή μαζί και στον... ΑΝΤ1! Μεταγραφική βόμβα με Νίκο Μάνεση!

Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Νίκος Μάνεσης βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο αυτό, ενώ παραμένει άγνωστο αν στην ίδια εκπομπή θα βρίσκεται και η σύζυγός του, Φαίη Μαυραγάνη ή θα του παραδίδει σκυτάλι, με την εκπομπή της να ολοκληρώνεται πριν από αυτή του Νίκου Μάνεση. Το δεύτερο φαντάζει ως και το επικρατέστερο σενάριο καθώς και ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν θέλει να κάνει την εκπομπή του... οικογενειακή υπόθεση αλλά να συνεχίσει στα βήματα που του έφεραν μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και τον έκαναν «βασιλιά» της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου!

Πάντως αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Νίκος Μάνεσης μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στον ΑΝΤ1 παρά στον Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2023! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει την αποκλειστικότητα αυτή και αναμένει τα νεότερα ώστε να σας κρατάει πάντα ενήμερους...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share