Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν ξέρει τι έχει ο Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη

Τρώνε με...χρυσά κουτάλια

15 Δεκεμβρίου 2022 15:24
Δεν ξέρει τι έχει ο Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ο άνθρωπος, που κάνει ευτυχισμένη τη Βάσω Λασκαράκη, με τον ίδιο να είναι αρκετά εξασφαλισμένος από τη δική του πλευρά, διαθέτοντας ουκ ολίγα στην κατοχή του. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο η ηθοποιός δεν έκλεισε συμφωνία για να παρουσιάσει εκπομπή.

Όπως είναι γνωστό, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κατά καιρούς η ηθοποιός έχει ανεβάσει story τόσο από το εσωτερικό όσο κι από το εξωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού. Η αλήθεια είναι πως η διαμονή τους εκεί είναι πολύ συχνή καθώς το θεωρούν ως το ησυχαστήριό τους. Μάλιστα, πέρυσι που η ηθοποιός απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα είχε κάτσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

κτήμα Λευτέρη Σουλτάτου Κρήτη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο αγαπάνε αυτό το μέρος είναι το γεγονός πως ακόμα και τώρα που οι δουλειές του εδώ "τρέχουν" όποτε βρίσκουν χρόνο φεύγουν για Κρήτη.

Πτωχευμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι δραματικές στιγμές λίγο πριν από το διαζύγιο με τη Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη πέρασαν οκτώ χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα τέσσερα παντρεμένοι, αποκτώντας και μια κόρη, την Εύα, χωρίς όλες οι στιγμές όμως να είναι εύκολες.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στην πιθανότητα δεύτερου παιδιού, έχει δηλώσει, ότι έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση προ ετών και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που φέτος εκτός από το Παρτάλι, στο οποίο θα συμμετέχει μόνο στα τρία πρώτα επεισόδια, θα είναι και στη «Μουρμούρα» στον Alpha.

Η εξομολόγηση για το οικονομικό του πρόβλημα

Ο ίδιος εξήγησε γιατί θα τον δούμε μόνο σε τρία επεισόδια στη σειρά του Mega, λέγοντας: «Δεν μπορώ να βασιστώ ούτε επαγγελματικά ούτε οικονομικά στα οκτώ επεισόδια που προβλέπονταν στο Κάτω Παρτάλι. Οικονομικά δεν βγαίνω. Θα έπρεπε ούτως ή άλλως να έκανα και κάτι άλλο.

Θέλω να κάνω καλές δουλειές και συνεργασίες που θα έχουν απήχηση στον κόσμο. Όμως είμαι ένας χαροκαμένος Νεοέλληνας με δάνεια και χρέη. Πρέπει κάποια στιγμή και εγώ να ξεχρεώσω, όπως και η Ελλάδα» εξήγησε στο περιοδικό Εγώ και συνέχισε:

«Το να θέλω ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο δεν το θεωρώ ακριβώς σπατάλη. Δεν νομίζω να με έχεις δει σε ξέφρενα πάρτι και σε τρελούς ρυθμούς. Έχω κάνει και επιχειρηματικές κινήσεις που δεν πέτυχαν».

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, το 2009 και στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς «Η Πολυκατοικία», ξεκίνησαν τη σχέση τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2013 και στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους γεννήθηκε η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share