Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πόσα πήρες σήμερα από τον γιατρό για να...»: Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Χαμός στα social

15 Δεκεμβρίου 2022 12:13
«Πόσα πήρες σήμερα από τον γιατρό για να...»: Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram στάθηκε η εφορμή για να δεχτεί επίθεση από ακολούθους της σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας που σχολιάζει στην εκπομπή της!

H αλήθεια είναι πως η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αρκετούς φανς αλλά και πολλούς... εχθρούς στα social media! Ένας εξ' αυτών έγραψε στο προφίλ της: «Ποσα πήρες σήμερα από τον γιατρό για να πεις για τα ψυχολογικά της μικρής???εκεί που τα παίρνεις γλύφεις...εκεί που δεν τα παίρνεις καταδικάζεις......ουυυυυυ»!

Δείτε την φωτογραφία που έγινε η αφορμή για την επίθεση αυτή παρακάτω:

«Μου ήρθε ο καρκίνος γιατί...»: Σπάραξε στο κλάμα η Τατιάνα Στεφανίδου!

Ένα από τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές και μέχρι και σήμερα το συγκεκριμένο βίντεο σαρώνει στο διαδίκτυο είναι η ιστορία της Βασιλικής, μιας γυναίκας που πάλεψε με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια!

Μια ιστορία που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για να αποφύγουμε το... χτύπημα της μοίρας! Το 80% του καρκίνου είναι η ψυχολογία είπε ο κοπέλα και συγκλόνισε το πλατό αλλά και την Τατιάνα Στεφανίδου!

Δείτε την απίστευτα συγκλονιστική ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

Οικονομική «κατάρρευση» για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Τα χρέη εκατομμυρίων και η βίλα στο σφυρί!

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν περάσει τις δικές τους δύσκολες στιγμές στα ουκ ολίγα χρόνια γάμου, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και οικονομικές προκλήσεις.

Εντύπωση είχε προκαλέσει, στο παρελθόν, η δανειακή τους σύμβαση, σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι εκταμίευσε την περίοδο που η Τατιάνα, η οποία αποκάλυψε και το πρόβλημα με την υγεία της, συνεργαζόταν με το STAR, από γνωστή τράπεζα, δάνειο 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για αγορά κατοικίας στην Κηφισιά.

Τα ερωτήματα για το δάνειο και το οικονομικό πρόβλημα

Το επιλήψιμο της υπόθεσης, είναι ότι η τράπεζα, χωρίς σοβαρές και επαρκείς εγγυήσεις, χορήγησε όλο το ποσό της αξίας του ακινήτου, κάτι που φυσικά δεν συνηθίζεται με τους… κοινούς θνητούς. Μάλιστα, πέρα της αξίας του σπιτιού, όπως αυτή καταγράφεται στα συμβόλαια, τους χορήγησε επιπλέον ποσό 1.000.000 ευρώ! Όσο για τον αριθμό των δόσεων, αυτό κι αν ξεπερνά κάθε φαντασία. Η συγκεκριμένη τράπεζα εξάντλησε κάθε όριο επιείκειας στο λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης, διευκολύνοντάς τους να το αποπληρώσουν σε 350 δόσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα του grandemagazine.gr.

Το περιοδικό «Χάι» σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ανέφερε «Στο σφυρί η βίλα της Χαλκίδας» και επισημαίνει ότι «τελείωσαν τα λεφτά του Νίκου Ευαγγελάτου», εκεί όπου ο συναγερμός είχε χτυπήσει και έφερε δύσκολες στιγμές.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν περιοριστεί αισθητά οι αμοιβές των τηλεαστέρων και απομένει να δούμε αν αληθεύει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Θα πρόκειται για ισχυρό χτύπημα στην Ελληνική showbiz αν όντως Στεφανίδου και Ευαγγελάτος αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share