Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το μήνυμα στους followers του

Τι έκλεψαν από τον μεγάλο νικητή του Survivor;

15 Δεκεμβρίου 2022 11:16
Θύμα κλοπής ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το μήνυμα στους followers του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος έκανε έκκληση στους followers του να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση που γνωρίζουν κάτι. Με την ευκαιρία, δείτε αν μπαίνει τελικά στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

O «Ντάνος» έκανε μια ανάρτηση στα stories του Instagram περιγράφοντας το συμβάν της κλοπής. «Έχει κλαπεί μια τσάντα πλάτης, δερμάτινη χρώματος μαύρο, σήμερα στο Κολωνάκι στη συμβολή Καρνεάδου και Πλούταρχου, από το αυτοκίνητό μου στις 11.55. Παρακαλώ αν βρεθεί κάπου (ίσως πεταμένη) να επικοινωνήσει με το Τ.Α. Καισαιριανής. Περιέχει προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά και προσωπικά έγγραφα. Ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες ακούγεται έντονα το όνομά του Γιώργου Αγγελόπουλου για την πιθανότητα συμμετοχής του στο Survivor All Star. Μπορεί ο ίδιος να το έχει αρνηθεί, ωστόσο o Aντζούν Ιλιτζαλί δίνει γη και ύδωρ προκειμένου ο πρώην νικητής του Survivor να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το μήνυμα στους followers του

Εξωτική ομορφιά που "σκοτώνει": Αυτή είναι η πανέμορφη κοπέλα του Ντάνου από το Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμφισβήτητα είναι ο πρώτος και ο πιο διάσημος παίκτης - νικητής που πέρασε απο το Survivor και όλοι αναρωτιόμαστε αν θα τον ξανά δούμε στο special All Star εκδοχή του ριάλιτι που ετοιμάζεται.

Μάθετε ποια διάσημη τραγουδίστρια αφήνει τις πίστες και πάει στο Survivor

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο ο Ντάνος απασχολεί και για έναν ακόμη λόγο τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι η προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα On Time, στα πηγαδάκια λέγεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση. Η ίδια έχει γεννηθεί το 1995, έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και μοντέλο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Τέλος θυμίζουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσφατα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share