Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν πρόκειται ποτέ να πω...»: «Χείμαρρος» η Μαριέττα Χρουσαλά για το γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα

«Κάποιοι φίλοι με πρόδωσαν»

15 Δεκεμβρίου 2022 11:02
«Δεν πρόκειται ποτέ να πω...»: «Χείμαρρος» η Μαριέττα Χρουσαλά για το γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξη που είχα παραχωρήσει παλιά στο περιοδικό «Down Town», η Μαριέττα Χρουσαλά είχε αναφερθεί στα όσα ακούστηκαν για τον χλιδάτο γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα, αλλά και σε δύο άσπονδους φίλους της. Με την ευκαιρία, δείτε την εμφάνιση της στο Madwalk 2022.

«Ο γάμος στο Island ήταν όπως τον είχαμε φανταστεί. Και, πίστεψέ με, όσοι βρέθηκαν εκεί μου είπαν ότι δεν ήταν χλιδάτος. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Πραγματικά δεν ξέρω από πού προέκυψαν όλες αυτές οι πληροφορίες και οι ανακρίβειες. Ούτε έχω πει ούτε πρόκειται ποτέ να πω πόσο κόστισε.

Έχουν παντρευτεί πάρα πολλοί στο συγκεκριμένο χώρο. Και ούτε θα άλλαζα κάτι. Απλά θα καλούσα δύο άτομα λιγότερα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

«Ήταν κάποιοι που νομίζαμε ότι ήταν φίλοι μας, αλλά δεν ήταν τελικά. Το κατάλαβα μέσα από μια προδοσία. Εκμεταλλεύτηκαν τη σχέση μας και έδωσαν πληροφορίες για εμάς σε περιοδικά.

Αλλά έτσι συμβαίνει. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού που καταλαβαίνεις ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι απλά προσποιούνται. Που πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα», είχε καταλήξει το γνωστό μοντέλο.η παρουσιάστρια.

«Λύγισε» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να...» - Έσπασε τη σιωπή της 13 χρόνια μετά (Video)

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση και την απόφασή της να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ενώ, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αρχικά, τόνισε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνη να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

«Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009», δήλωσε αρχικά.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, αλλά είχα στο μυαλό μου πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και να είμαι αρκετά κοντά και στα παιδιά και στον σύζυγο. Το ξέρετε κι εσείς ότι οι ώρες είναι πάρα πολλές, είναι μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά», είπε και συμπλήρωσε: «Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανα και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση».

Στη συνέχεια, εξήγησε ποια ήταν τα συναισθήματά της, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και καινούργια στον χώρο, δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά σαν δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο», είπε.

«Ο σύζυγός μου γενικά χαίρεται με ό,τι κάνω, είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενοχλεί η τηλεόραση. Ίσα ίσα, του αρέσει», ανέφερε για τον αγαπημένο της, Λέων Πατίτσα με αφορμή το MadWalk, το οποίο και θα παρουσιάσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share