Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Πάριος: «Ντρέπομαι, δεν ξέρω αν...» - Η εξομολόγηση για το Χάρη Βαρθακούρη

Τι εξομολογήθηκε;

15 Δεκεμβρίου 2022 09:49
Γιάννης Πάριος: «Ντρέπομαι, δεν ξέρω αν...» - Η εξομολόγηση για το Χάρη Βαρθακούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλαίσιο της εκπομπής Art week, η Λένα Αρώνη συνάντησε τον Γιάννη Πάριο στο σπίτι του πριν λίγους μήνες, με τον τραγουδιστή να κάνει μια αποκάλυψη για τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με εξομολογητική διάθεση. Με την ευκαιρία δείτε πώς μοίρασε τη μεγάλη περιουσία του ο Γιάννης Πάριος.

Η Πάρος, οι παιδικές μνήμες από το Πάσχα του μικρού Γιάννη, η καριέρα, τα παιδιά του, ο έρωτας, η καλλιτεχνική γενιά στην οποία ανήκει, οι συναυλίες, οι ηχογραφήσεις στο στούντιο, ο νέος του δίσκος, η σύνθεση, η έμπνευση, η δωρεά του κλινών ΜΕΘ για τον covid19, η ζωή- ήταν μερικά μονό από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε.

ιάννης Πάριος Χάρης Βαρθακούρης

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πάριος.

«Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στον δρόμο που έχει πάρει το όνομά του είπε: «Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης.

Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό.»

«Ήμουν νεκρός...» - Οι δραματικές στιγμές του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη έχουν μοιραστεί μαζί μια ζωή ολόκληρη, με το ένα εκ των παιδιών να αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες πέρασε.

Συγκεκριμένα, για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο πρωτότοκος γιος τους, Μιχαήλ Βαρθακούρης, που παραδέχτηκε ότι για τρία περίπου χρόνια αισθανόταν νεκρός.

Ειδικότερα, ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, που έλυσαν και τα περιουσιακά τους, μίλησε στο περιοδικό «OK!» μίλησε για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε. «Υπήρξαν δυο – τρία χρόνια που ήμουν νεκρός – άσχημη λέξη, αλλά έτσι το ένιωθα. Είχα ψυχολογικά προβλήματα που εξελίχθηκαν σε ψυχοσωματικά» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Η σπάνια εξομολόγηση του Μιχαήλ Βαρθακούρη

Πως είναι να έχεις μεγαλώσει ως διάσημο παιδί και να σε «ξέρουμε» όλοι πριν καν γεννηθείς;

«Είναι το ίδιο ακριβώς με κάθε παιδί. Δεν ένιωσα έτσι, μεγάλωσα με τις παρέες μου, ήμουν ένας από αυτούς, έκανα ποδήλατο με τους φίλους, παίζαμε με τους μπαμπαλάδες (σ.σ. μπίλιες) μου στον δρόμο. Για τους φίλους δεν ήμουν ο Πάριος, αλλά ο Μιχαήλ».

Πολλά παιδιά άλλων διάσημων ανθρώπων δεν το άντεξαν.

«Δεν έχω πάρε – δώσε. Δεν ταλαιπωρούνται μόνο τα παιδιά των διασήμων. Υπάρχουν πολλά παιδιά που ταλαιπωρούνται. Η ταλαιπωρία και ο πόνος παραμένουν ταλαιπωρία και πόνος, ανεξαρτήτως αν είναι ή όχι διάσημοι οι γονείς σου. Στο τέλος μένουμε με το δικό μας βάρος ή όνομα και όχι με των γονιών μας».

Πέρασες φάση αντίδρασης;

«Ναι. Μπορεί να υπήρξα κ@λόπαιδο πολύ μικρός, σε ηλικίες που δεν είχα νοημοσύνη. Βρήκα πρόσφατα ένα απόσπασμα σε εφημερίδα όπου μια δημοσιογράφος έλεγε ότι έβριζα πολύ. Με είχε συναντήσει κάπου και με άκουσε να βρίζω και έγραψε "δεν ξέρω αν λειτουργεί το πιπέρι στο στόμα". Προσωπικά δεν θυμάμαι αν έβριζα. Εμένα η αντίδραση μου βγήκε σε σκουλαρίκια, έβαφα τα μαλλιά μου. Δεν θα σου πω ότι έφερα τους γονείς μου σε δύσκολη θέση. Είμαι τυχερός που μεγάλωσα σε μια παρέα φίλων όπου ο ένας συγκρατούσε τον άλλον».

Υπήρχαν φάσεις που δεν αγαπούσες εσένα;

«Υπήρξαν δυο – τρία χρόνια που ήμουν νεκρός – άσχημη λέξη, αλλά έτσι το ένιωθα. Είχα ψυχολογικά προβλήματα που εξελίχθηκαν σε ψυχοσωματικά. Το έψαξα, πήγα σε γιατρούς, όλοι μου έλεγαν "δεν έχεις κάτι" και ότι για αυτή την πτώση ευθύνεται το μυαλό μου. Για πολλά χρόνια συνεχίστηκαν οι αρρυθμίες, μέχρι που έπειτα από πολλές συνεδρίες με ψυχολόγους κατάλα ότι δεν μιλούσα και πως ότι με απασχολούσε το κρατούσα μέσα μου και δεν το έλεγα. Πλέον, είμαι πολύ καλά, ότι έχω ή σκέφτομαι το επικοινωνώ και ευτυχώς οι αρρυθμίες υποχώρησαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share