Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χτυπημένη» από την έκλειψη η Εύα Καϊλή: Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της ευρωβουλευτού

«Πολλά βάσανα, περιορισμός και δυσκολίες»

14 Δεκεμβρίου 2022 19:06
«Χτυπημένη» από την έκλειψη η Εύα Καϊλή: Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της ευρωβουλευτού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Χαίκάλης μετά το βίντεο με τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ηλία Μίχο και τις πρώτες αντιδράσεις, «ξαναχτυπά» με νέο βίντεο, μέσα από το οποίο αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Ο γνωστός ηθοποιός, αυτή τη φορά, θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις, ξεκαθαρίζει πως αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή, χωρίς να καταδικάζει τίποτα και κανέναν, αλλά και χωρίς να τοποθετείται με κανένα προσωπικό σχόλιο, γύρω από την υπόθεση με το σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρουσιάζεται να λέει στο βίντεο με αστρολογικούς όρους: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι «χτυπημένο» από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά.

Και επισημαίνει: «Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια», είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για την Εύα Καϊλή.

Δείτε το βίντεο

Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι: Η γνωριμία, το σύμφωνο συμβίωσης και ο ρόλος του Παντσέρι - Γιατί αναβλήθηκε η βάπτιση της κόρης τους (Video)

Τη στιγμή που η Εύα Καϊλή βρίσκεται στη φυλακή και αναμένει να τεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών του Βελγίου, η αδελφή της, Μανταλένα και ο νονός της κορούλας της Αριάδνης, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την εμπλοκή της κ. Καϊλή και του συντρόφου της στο Qatargate, αλλά και για τη γνωριμία του ζευγαριού.

Ο πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο αντρας που φέρεται να έχει κεντρικό ρολο στο Qatargate, ήταν η αιτία για το love story της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή - Αυτές είναι οι βαλίτσες με τα εκατομμύρια ευρώ - Νέες φωτογραφίες των βελγικών Αρχών

Ο έρωτάς τους κρατήθηκε για πολύ καιρό κρυφός στην Ευρωβουλή, κατέληξε όμως στην απόκτηση της κορούλας τους Αριάδνης. Η βάπτισή της ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αλλα αναβλήθηκε, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου ο νονός της.

Η γνωριμία της Καϊλή με τον Τζόρτζι και ο ρόλος του Παντσέρι

Το 2017 ήταν η χρονιά που η Εύα Καϊλή είδε στα μάτια του Ιταλού λομπίστα Φραντσέσκο Τζόρτζι τον ιδανικο άντρα. «Υπαίτιος» για τη γνωριμία τους ήταν ο πρώην ευρωβουλευτής Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, που σήμερα είναι βασικός κατηγορούμενος στο σκάνδαλο διαφθοράς των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Παντσέρι σύστησε τον πρώην βοηθό του στην Εύα Καϊλή κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στις Βρυξέλλες. Ο έρωτας της Καϊλή με τον Τζόρτζι ήταν το κοινό τους μυστικό και παρέμενε για αρκετό καιρό κρυφό στην Ευρωβουλή και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή - «Το γκλάμουρ κορίτσι της Ευρωπαϊκής Ένωσης» - Η χλιδάτη ζωή, η αγάπη για τις ακριβές τσάντες, οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα & ο κίνδυνος να τα χάσει όλα

Λίγο πριν την πανδημία, στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου ξεκίνησε να συζητιέται το love story του Ιταλού λομπίστα με την ξανθιά, Ελληνίδα πολιτικό.

Στα πηγαδάκια έκανε εντύπωση πώς μια ευρωβουλευτής έκανε σχέση με έναν βοηθό, αλλά όλοι μιλούαν για ένα ωραίο, δυναμικό ευκατάστατο ζευγάρι, με βόλτες, ταξίδια και υψηλές διασυνδεσεις

Κατά τη διάρκεια του lockdown το προφυλακισμένο σήμερα ζευγάρι έμεινε 1,5 χρόνο στην Ελλάδα, κρατώντας κρυφή ακόμη και την εγκυμοσύνη της Καϊλή. Όταν επέστρεψαν στις Βρυξέλλες, ήρθε στη ζωή η κόρη τους.

Καϊλή - Τζόρτζι: Γιατί αναβλήθηκε η βάπτιση της κόρης τους - Τι είπε στο Star ο νονός της

Ο Ιταλός λομπίστας με αδυναμία στα ακριβά αυτοκίνητα, το σκι και την ιστιοπλοΐα και η Ελληνίδα πολιτικός με αγάπη στις ακριβές τσάντες, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και σχεδίαζαν τον Σεπτέμβριο να βαπτίσουν την κόρη τους.

Το μυστήριο, όμως, αναβλήθηκε. Ένας απο τους νονούς της μικρής, ο Γιώργος Βενέρης. μιλησε αποκλειστικά στο Star για την αναβολή του μυστηρίου

«Ήταν πράγματι να κάνουμε τη βάφτιση τον Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο στην Κρήτη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαμε να βρούμε κοινές ημερομηνίες και έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε το Πάσχα, πιθανότατα στην Αθήνα.

Είμαστε στεναχωρημένοι πάρα πολύ, η Εύα είναι ξεχωριστός άνθρωπος και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και έχει στηρίξει και τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Γνωρίζω τον σύντροφο της. Ξέρω απλώς ότι αυτός είχε όλα τα κονέ με το Κατάρ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η real estate εταιρία και το ακίνητο στο Ψυχικό

Από το κόσκινο της βελγικής δικαιοσύνης θα περάσουν όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία, αλλά και οι στενοί συνεργατές της Εύας Καϊλή.

Ανάμεσά στους και η εταιρία της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της που είχαν ιδρύσειμ πιθανότατα για τη διαχείρηση χώρων μίσθωσης τύπου Airbnb. Αίσθηση προκαλεί τι εταιρία θα λειτουργούσε σε έναν χώρο που δεν ήταν καν έτοιμος τεχνικά να φιλοξενήσει γραφεία.

Ακόμα ένα ακίνητο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το σπίτι της κ. Καϊλή στο Ψυχικό. Ένας πολυτελής χώρος σε περιοχή «φιλέτο» που αγοράστηκε έναντι μόλις 270.000 ευρώ, αρκετά πιο κάτω από την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

Η μεγάλη αγάπη στην αδελφή της Μανταλένα

Σε αυτό το σπίτι την επισκεπτόταν και η μεγάλη της αδυναμία, η αδελφή της Μανταλένα. Η Μανταλένα ήταν το δεξί χέρι της Εύας Καϊλή. Από μικρές μαζί στα ταξίδια, στις εξόδους, στις δουλειές. Το 2016 έγιναν κουμπάρες, όταν η Εύα Καϊλή πάντρεψε τη Μανταλένα σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Κεφαλάρι.

Η Εύα Καϊλή είχε πάντα στο πλευρό της στο Ευρωκοινοβούλιο τη Μανταλένα, όχι μόνο ως συντροφιά, αλλά και ως συνεργάτη. Δημιούργησαν μαζί εταιρίες και μάλιστα υπήρχαν κοινά άτομα που συμμετείχαν σε κοινές προσπάθειες, όπως μη κερδοσκοπικές εταιρίες. Η Μανταλένα εμφανίζεται στις Elontech και Made Group.

«Πιστεύουμε στην αθωότητα της αδελφής μου, οπότε για αυτό εργαζόμαστε τώρα», δήλωσε στο Star και τη Γεωργία Χάρδα η Μανταλένα Καϊλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share