Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκανε καριέρα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου: Αυτή είναι η μητέρα της Έλλης Στάη που άπαντες γνώριζαν

Για χρόνια μαζί με πασίγνωστους Έλληνες

14 Δεκεμβρίου 2022 16:54
Έκανε καριέρα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου: Αυτή είναι η μητέρα της Έλλης Στάη που άπαντες γνώριζαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Στάη έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και, πολύ περισσότερο, της τηλεόρασης, με την ίδια να έλκει πάντως την καταγωγή της από όχι τυχαία οικογένεια.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια, που πρόσφατα πραγματοποίησε ένα άνοιγμα καρδιάς, προέρχεται από τη Λευκάδα. Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ' όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού.

Όσο για τη μητέρα της, τη Ρενέ Τσαρλαμπά, εκείνη διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Η άγνωστη κόντρα με τη μητέρα της

Σε συνέντευξή της έχει πει: «Μπορεί ως κορίτσι να διεκδικούσα, αλλά ήμουν και ντροπαλή. Μπορεί να έβαζα ένα στόχο και να ήταν σιωπηρός. Δεν υπήρξα αρχηγός στο σχολείο, να τους έχω όλους μαζί μου. Αυτό δεν με ενδιέφερε. Δεν ήμουν το χαϊδεμένο παιδί της οικογένειας – ήταν ο αδελφός μου ως πρωτότοκος –, διεκδικούσα και εκεί. Είχα το αίσθημα της αδικίας, γι’ αυτό και ανέπτυξα πολύ έντονα το αίσθημα της δικαιοσύνης.Στα εφηβικά μου χρόνια είχαμε πολλές προστριβές με τη μητέρα μου. Αυτή την αδυναμία του γονιού προς το παιδί, την ήθελα και εγώ. Ένιωθα αδικημένη στο συναίσθημα και την προσοχή. Σήμερα πλέον έχουμε συμφιλιωθεί με τη μητέρα μου και έχουμε μια μεγάλη σχέση αγάπης. Και, όπως αποδείχτηκε, εμένα μου έκανε τελικά καλό. Όπου δίνεις προσοχή και υπερπροστασία δεν κάνεις υποχρεωτικά το σωστό».

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια Νομικής υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες στη Σορβόννη. Για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share