Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γίνεται μανούλα επιτέλους η Κατερίνα Καινούργιου; Ο άνδρας που την έκανε να χαμογελά ξανά

«Φούντωσαν» οι φήμες μετά το νέο ειδύλλιο

14 Δεκεμβρίου 2022 16:11
Γίνεται μανούλα επιτέλους η Κατερίνα Καινούργιου; Ο άνδρας που την έκανε να χαμογελά ξανά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν τον τελευταίο καιρό ελεύθερη ξανά, μετά και τον νέο της χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού η προσπάθεια επανασύνδεσης δεν πέτυχε επί της ουσίας, ψάχνοντας ξανά την χαρά στη ζωή της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει, άλλωστε, τη διάθεσή της να παντρευτεί και να γίνει μανούλα, αναζητώντας εναγωνίως την ευτυχία. Εσχάτως, μάλιστα, δείχνει να χαμογελά και πάλι χάρη σε έναν άνδρα, που... έπιασαν οι κάμερες να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ο λόγος γίνεται για τον επιχειρηματία, Βαγγέλη Ροδόπουλο, με τον οποίο είχε βρεθεί στο Λονδίνο και, κάπου εκεί, άρχισαν να «φουντώνουν» οι φήμες για το νέο ζευγάρι. Το «Yes Magazine», βέβαια, το πάει ένα «βήμα» πιο πέρα και συνδέει την νέα της σχέση με τη μητρότητα.

Yes Magazine Καινούργιου μητέρα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, η Καινούργιου ετοιμάζεται να γίνει μητέρα, με τον Βαγγέλη να δείχνει τρελά ερωτευμένος μαζί της και να επιθυμεί να προχωρήσει πιο μακριά μαζί της. Αυτό, βέβαια, μένει να φανεί αν είναι αληθινό, καθώς το ειδύλλιο είναι ακόμη στην αρχή του και σίγουρα δε θα... βιάζονταν τόσο πολύ.

Κάθριν Εμπειρίκου: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη - «Παρελθόν» η Κατερίνα Καινούργιου (photos)

Πριν από αρκετές εβδομάδες, προς την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει στον Νίκο Κοκλώνη πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο επί σχεδόν μια τριετία σύντροφός της, με τον οποίο χώρισαν πριν έναν χρόνο, έχει προχωρήσει στα προσωπικά του. Ο λόγος για την Κάθριν Εμπειρίκου.

Δεν πέρασε παρά λίγος καιρός μέχρι να βρεθεί το πρόσωπο που φαίνεται να είναι στη ζωή του επιχειρηματία.

Μετά από μια ανάρτηση του ίδιου από έναν γάμο στον οποίο έδωσε το παρών, όπου στο πλάι του είχε μια εντυπωσιακή γυναίκα, τα ρεπορτάζ ανακάλυψαν πως πρόκειται για την Κάθριν Εμπειρίκου, εγγονή του εφοπλιστή Γιώργου Εμπειρίκου και κόρη του Αριστείδη και της Νάταλι.

Κάθριν Εμπειρίκου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κάθριν είχε παντρευτεί το 2017 με τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρανκ και μαζί απέκτησαν έναν γιο, όμως ο γάμος τους έχει λήξει, χωρίς να είναι γνωστό αν έχει επισημοποιηθεί με διαζύγιο. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η Κάθριν και ο Φίλιππος έχουν ενώσει τις επιχειρηματικές τους δυνάμεις και είναι ζευγάρι.

Κάθριν Εμπειρίκου

Έτσι, τόσο ο Φίλιππος όσο και η Καινούργιου, έχουν προχωρήσει στα προσωπικά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share