Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήταν πολλά τα μηδενικά: Για τόσες χιλιάδες ευρώ πούλησε το σπίτι του στην Εκάλη ο Χρήστος Φερεντίνος (photo)

Το αστρονομικό ποσό

14 Δεκεμβρίου 2022 13:46
Ήταν πολλά τα μηδενικά: Για τόσες χιλιάδες ευρώ πούλησε το σπίτι του στην Εκάλη ο Χρήστος Φερεντίνος (photo)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από μια δεκαετία περίπου ο Χρήστος Φερεντίνος αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή μεζονέτα του στην περιοχή της Εκάλης, σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του Δημήτρη Νικολάου για την εφημερίδα “REAL NEWS”.

Η απόφαση είχε ληφθεί μαζί με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, καθώς δεν είχαν πάρει ακόμα διαζύγιο. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισαν.

Η αγορά του συγκεκριμένου οικήματος είχε πραγματοποιηθεί το 2007, σε συγκρότημα κατοικιών. Το συγκεκριμένο σπίτι είχε πολλά έξοδα συντήρησης κι έτσι απευθύνθηκαν σε μεσιτικό γραφείο.

σπίτι Χρήστου Φερεντίνου Εκάλη

Το σπίτι λόγω της συμφέρουσας τιμής στην εν λόγω περιοχή, πουλήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα στην αντικειμενική του αξία, έναντι 520.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη από την τιμή που αρχικά είχε αγοραστεί η μεζονέτα, αφού αποτελείται από υπόγειο 130 τ.μ, ισόγειο 127 τ.μ, πρώτο όροφο 94 τ.μ και δώμα 113 τ.μ., διαθέτει πισίνα 42τ.μ και κήπο 415 τ.μ.

Η συγκεκριμένη οικία αποτελούσε τότε την δεύτερη κατοικία του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ο ίδιος με την οικογένεια του ζούσε σε άλλο σπίτι στην Δροσιά.

Μεγάλωσαν και έγιναν κούκλοι: Αυτοί είναι οι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου (photo)

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος πήραν διαζύγιο πριν έξι χρόνια, ενώ παράλληλα οι γιοι τους, Δημήτρης και Κωνσταντίνος ενηλικιώθηκαν και πλέον χαράζουν το δικό τους δρόμο.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω των παιδιών τους.

O Kωνσταντίνος και ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου και είναι 18 ετών. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο παρουσιαστής έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και σπάνια αναρτούν φωτογραφίες των γιων τους.

Η τρυφερή μαμά, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο με τα αγαπημένα της παιδιά, την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, η Σοφία Παυλίδου πόζαρε χαμογελαστή με τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη και φαίνεται να απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές μαζί τους.

«Ευτυχία» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου:

Σοφία Παυλίδου Δημήτρης και Κωνσταντίνος Φερεντίνος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share