Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν...»: Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη - Όλα όσα αποκάλυψε ο γιος του, Φοίβος (Video)

«Έχει κουραστεί, προτιμά να...»

14 Δεκεμβρίου 2022 13:42
«Οι τελευταίες ημέρες ήταν...»: Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη - Όλα όσα αποκάλυψε ο γιος του, Φοίβος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή "Super Κατερίνα" για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης: «Είναι να απορείς γιατί το ήθελε...» - «Άγρια» καρφιά στον Γιώργο Παπαδάκη για τη Μαρία Αναστασοπούλου

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του οικοδεσπότη του «Καλημέρα Ελλάδα»;

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορονοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί» απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Όπως είπε ο νεαρός δημοσιογράφος, ο πατέρας του τού έχει πει ότι το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την τηλεόραση.

«Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω».

Απίστευτο άδειασμα στον Γιώργο Παπαδάκη από την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν μπορώ να συνυπάρξω πλέον μαζί του...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε μιλήσει πριν καιρό η Μπάγια Αντωνοπούλου για τη ζωή της, αλλά και το «διαζύγιο» από τον Γιώργο Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, δείτε με τι ασχολείται ο μικρός γιος του δημοσιογράφου.

«Είμαι προληπτική, δεν περνάω κάτω από σκάλες και όλα αυτά τα κλισέ. Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”.

Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα”. Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους.

Γιώργος Παπαδάκης Μπάγια Αντωνοπούλου

Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share