Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει...» - Η σπόντα για την Αντελίνα

Τι υπονόησε;

14 Δεκεμβρίου 2022 13:30
Σούσουρο με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει...» - Η σπόντα για την Αντελίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετό καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη περιέγραφε το σύντομο της ταξίδι στην Χίο, ώσπου ήρθε μία ατάκα από τον Χάρη Βαρθακούρη, που σίγουρα δεν την περίμενε. Με την ευκαιρία, δείτε τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Συγκεκριμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε «Στέλνω αμέτρητα φιλιά στην Χίο. Μέσα στην Τετάρτη μου ήρθε να φύγω μόνη μου εντελώς και να πάω . Μου έχουν πει πάρα πολλοί για την αγία Μαρκέλλα και να δω το νησί. Κάθισα μία ημέρα και γύρισα την επόμενη. Έτσι ξαφνικά δίχως λόγο κι αφορμή.»

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν άντεξε να μην πειράξει την σύζυγό του κι ανέφερε, προκαλώντας πανικό: «Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει στην Χίο, δεν εξηγείται αλλιώς. Πήγα μόνη μου λέει, τι να πω. Ξέχασε τον φορτιστή της μια ημέρα και το κινητό άδειασε ξαφνικά στο δίωρο επάνω και δεν μπορούσαμε να την βρούμε.»

Η αντίδραση της Αντελίνας Βαρθακούρη ήταν χαρακτηριστική, αφού δεν πίστευε όσα λέγονταν στον αέρα.

Δείτε το βίντεο

Η αρχή ήταν καταστροφική: Δεν φαντάζεστε τον αδιανόητο τρόπο που γνωρίστηκαν Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη - Έμεινε έγκυος μόλις ένα μήνα μετά

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη λατρεύτηκαν μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή κι ας υπήρχαν... περιπέτειες ως προς τη γνωριμία τους, η οποία έγινε με απίστευτο τρόπο, στο δρόμο για τη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας.

Σε συνέντευξη της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως με τον Χάρη Βαρθακούρη γνωρίστηκε με τον Χάρη μέσω Facebook και συγκεκριμένα μέσω ανταλλαγής likes. Μάλιστα, η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε ένα μήνα αργότερα, έχοντας και μια σημαντική διαφορά ηλικίας.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας του ζευγαριού

«Έψαχνε κομμωτή και επειδή ήταν όλα κλειστά και δεν έβρισκε του πήγα τον δικό μου στο σπίτι του. Αυτό ήταν το πρώτο ραντεβού», είπε αρχικά η Αντελίνα στο Πρωινό πριν μερικά χρόνια, ενώ πρόσθεσε «πήγε πολύ άσχημα το πρώτο ραντεβού… το κούρεμα πέτυχε, εγώ δεν μπορούσα. Ήθελα να φύγω. Δεν ξέρω ήταν και ακατάστατο το σπίτι ξέρεις τώρα άντρας, εργένης… Είδα και κάτι κοκαλάκια γυναικεία εκεί στο μπάνιο, χαλάστηκα κιόλας, δεν μου άρεσε.

Μετά καθίσαμε είδαμε ταινία φάγαμε. Είδαμε την μία ταινία είδαμε και την δεύτερη, κοιμήθηκα εγώ μετά στον καναπέ. Ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί… είχε φύγει ο Χάρης είχε πάει στο δωμάτιο, ντρεπόμουν να πάω μέσα να ψάξω... ο κακομοίρης έφτιαχνε το σπίτι 5 η ώρα το πρωί και σηκώνομαι εγώ να φύγω και με πετυχαίνει στην πόρτα...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share