Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητη ατάκα από Στηβ Κακέτση: «Τη γνώρισα όταν ήταν 27 - Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου...»

Τι έλεγε για τις γυναίκες;

14 Δεκεμβρίου 2022 11:34
Αδιανόητη ατάκα από Στηβ Κακέτση: «Τη γνώρισα όταν ήταν 27 - Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης είχε φιλοξενηθεί πριν μια δεκαετία στην εκπομπή ”Μίλα” και είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για το παλιό του πάθος με τον τζόγο και την τότε σύντροφό του Αννίτα.

Δείτε επίσης: Η τραγωδία της Κατιάνας Μπαλανίκα: Το πρόωρο μωρό της που πέθανε στη γέννα και οι τύψεις του Στηβ Κακέτση

Μπορεί τότε να ήταν μέσα στα «μέλια», ωστόσο πλέον ο γνωστός επιχειρηματίας είναι μόνος και έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από την άλλοτε αγαπημένη του.

Αδιανόητη ατάκα από Στηβ Κακέτση: «Τη γνώρισα όταν ήταν 27 - Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου...»

Η σύντροφός του, Αννίτα ήταν εκείνη που τον βοήθησε να σταματήσει τον τζόγο

«Δεν μου έκοψε τον τζόγο η ίδια αλλά ο τρόπος της. Δεν μου γκρίνιαζε κι εγώ δεν θέλω ανθρώπους να με γκρινιάζουν. Μπορεί να γυρνούσα σπίτι χαμένος και να μην έλεγε κουβέντα. όποια άλλη γυναίκα είχα στη ζωή μου γκρίνιαζε κι αυτό με ενοχλούσε. Είχα χάσει που είχα χάσει τα λεφτά μου και είχα την ταλαιπωρία μου πώς θα πληρώσω, είχα και την γκρίνια. Η Αννίτα όμως δεν γκρίνιαζε! Δεν μου έλεγε κουβέντα κι αυτό με έκανε σταδιακά να εγκαταλείψω το άθλημα. Είμαι της παρανομίας (γέλια) έπαιζε ζάρια. Το πιο ευγενές και πιο μάγκικο άθλημα. Όταν έπαιζα εγώ, ζάρια παίζαμε σε διάφορους παράνομους χώρους… Με έχουν πιάσει κατά δυο φορές…»

Λίγα λόγια για την Αννίτα

«Με κορόιδεψε! Μιλούσε άπταιστα ελληνικά και εγώ νόμιζα ότι είναι Ελληνίδα, ενώ είναι από την Πολωνία! (γέλια) Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Όταν αποχώρησα από κάποιες σχέσεις μου, εκείνο τον καιρό η Άντζελα ήταν η παιδική μου αρρώστια, την ξεπέρασα και… Επαγγελματικά γνώρισα την Αννίτα, ήταν ελεύθερη -δεν πάω εγώ με παντρεμένες. Είναι λίγο πιο μικρή από εμένα, 25 χρόνια, τη γνώρισα όταν ήταν 27. Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου. (γέλια) Είναι στοργική, έχει χιούμορ, εργατική, με νοιάζεται… Πιστεύετε ότι η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο στα ζευγάρια; Δεν είναι έτσι, γιατί εγώ δεν είμαι με τις παντόφλες, όπως κάποιοι άλλοι που είναι ίδιοι ηλικιακά με εμένα. Εμένα πετάει η σκούφια μου, όπου κι αν μου πεις τώρα πάμε. Πού θέλεις να πάμε; Να κοιμηθούμε στο παγκάκι απόψε; Ό,τι θέλεις. Προχωράω! …Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όποια λοιπόν ήταν μαζί μου έπρεπε να έχει υπομονή! Τρέλαινα όποια γυναίκα ήταν μαζί μου. Η Αννίτα μου τα λέει έξω από τα δόντια…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share