Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεπέρασε άμεσα τον Αλβάρο: Το άγνωστο νέο ειδύλλιο της Αθηνάς Ωνάση και... οι γιορτές στη Βραζιλία μετά το διαζύγιο

Η Πρωτοχρονιά στην χώρα του που... έστειλε μήνυμα

14 Δεκεμβρίου 2022 09:54
Ξεπέρασε άμεσα τον Αλβάρο: Το άγνωστο νέο ειδύλλιο της Αθηνάς Ωνάση και... οι γιορτές στη Βραζιλία μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε εξαιρετικά δύσκολα χρόνια δίπλα στον Αλβάρο, με τους δύο αργότερα να χωρίζουν, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος εξέπληξε άπαντες με την απόφασή της να περάσει μια Πρωτοχρονιά... στην ίδια την χώρα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η Αθηνά Ωνάση γύρισε στον «τόπο του εγκλήματος», το Σάο Πάολο, αλλά όχι μόνη της. Μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της, πολυεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Ζόρζι, και μεγάλη φιλική παρέα, αφήνοντας για λίγο το παλάτι της.

Δεν είχε Αλβάρο, αλλά... Αλμπέρτο

Το ζευγάρι μαζί με τους φίλους του ετοίμασε ένα λαμπερό πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στη βίλα της Αθηνάς και προσκεκλημένοι ήταν πολλά πρόσωπα από την υψηλή κοινωνία της Βραζιλίας.

«Με, αυτόν τον τρόπο η Αθηνά δείχνει στον Ντόντα πως μπορεί να αυτοεξορίστηκε από το σπίτι της λόγω των δυσάρεστων καταστάσεων που συνέβησαν, ωστόσο παραμένει η κυρίαρχος του παιχνιδιού κι εκείνη μόνο μπορεί να βάζει του κανόνες», αναφέρει χαρακτηριστικά βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Μετά την απομονωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία, φαίνεται πως η Ωνάση αποφάσισε οριστικά να κάνει στροφή 180 μοιρών. Στο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι έχουν προσκληθεί πολλοί κοινοί φίλοι που είχε η «χρυσή» κληρονόμος μαζί με τον Αλβάρο, ακόμη και ζευγάρια με τα οποία ο ιππέας συνεχίζει και σήμερα να κάνει παρέα μαζί με τη νέα αγαπημένη του, Ντενίζ Σεβέρο. Βέβαια, άλλη πηγή δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Η Αθηνά βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της. Πρόκειται για αυτοκαταστροφική κίνηση, καθώς η ίδια θα υποφέρει και πολλές από τις προσκλήσεις θα λάβουν αρνητική απάντηση. Η Ντενίζ έχει μεγάλη επιρροή στην ελίτ της Βραζιλίας και το έχει αποδείξει πολλές φορές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share