Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χωρισμός «βόμβα στη σοουμπιζ: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου για πασίγνωστη τραγουδίστρια (photo)

Η μακροσκελής ανακοίνωση

14 Δεκεμβρίου 2022 09:52
Χωρισμός «βόμβα στη σοουμπιζ: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου για πασίγνωστη τραγουδίστρια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαζύγιο παίρνει η Μάρω Λύτρα, η τραγουδίστρια που γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το Fame Story και τον έρωτά της με τον Κώστα Καραφώτη.

Η Μάρω Λύτρα παντρεύτηκε με τον Theo Pappas στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ τον Ιούνιο του 2017. Ήταν περίπου έναν χρόνο σε διάσταση, ενώ το περασμένο Οκτώβριο, όπως έγραψε η ίδια, εκδόθηκε το διαζύγιο και επισήμως.

Δείτε επίσης: Αρετουσάριστη Μάρω Λύτρα: Με μαγιό στα 50 της μας δείχνει το απίστευτο κορμί της!

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας.

Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω»

Δείτε παρακάτω όσα ανακοίνωσε στο Instagram:

Ανακοίνωση χωρισμού από τη Μάρω Λύτρα

Άφησε τους πάντες άφωνους η Μάρω Λύτρα: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο που...ράγισε την πίστα

Όταν μια γυναίκα χορεύει ζεϊμπέκικο δεν έχεις παρά να γονατίσεις μπροστά της και να συνοδεύσεις το χορό της με ρυθμικά παλαμάκια.

17 χρόνια μετά τη λήξη του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι τραγουδιού, αίσθηση προκαλεί ακόμη η ταλαντούχα τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Μάρω Λύτρα που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story. Η τραγουδίστρια είχε ξεχωρίσει για την όμορφη φωνή της, ενώ είχε κάνει αίσθηση τόσο με το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και με τη... στενή σχέση που ανέπτυξε με τον συμπαίκτη της στο ριάλιτι, Κώστα Καραφώτη.

Μπορεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια να μη ζει πλέον στην Ελλάδα άλλα όταν βγήκε από το σπίτι του Fame Story φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δημοσιότητα που της είχε δοθεί και έτσι τη συναντήσαμε στις μεγαλύτερες πίστες. Σε μια τέτοια εμφάνισή της σε βραδινό μαγαζί και χωρίς να αφήσει το μικρόφωνο από τα χέρια της απέδειξε πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο και μάλιστα με ψυχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μάρω Λύτρα καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα χορεύει ένα τίμιο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας κούκλας ηθοποιού.

Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο της τραγουδίστριας:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share