Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές ο Γιάννης Πάριος: «Η αδελφή μου δεν έχει επαφή με το περιβάλλον...»

Το άγνωστο δράμα του τραγουδιστή

14 Δεκεμβρίου 2022 09:09
«Ραγίζει» καρδιές ο Γιάννης Πάριος: «Η αδελφή μου δεν έχει επαφή με το περιβάλλον...»
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του, έχοντας δημιουργήσει μόνος του όνομα κι έχοντας εξαργυρώσει φυσικά την πορεία του, περνώντας και πολύ δύσκολες ώρες. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει για τα οικονομικά του, αλλά και το πρόβλημα υγείας της αδελφής του, που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στη Lifo για τον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική: «Με το τραγούδι ασχολήθηκα πολύ απλά. Ήμουν υπάλληλος τις νύχτες σε ένα ξενοδοχείο απέναντι από τη «Νεράιδα», όπου τότε δούλευε ο Κώστας ο Κλάββας, ο μέγας συνθέτης και σπουδαίος ενορχηστρωτής. Με την ευκαιρία δείτε πώς μοίρασε τη μεγάλη περιουσία του ο Γιάννης Πάριος.

Έμενε στο ξενοδοχείο και μια φορά που ήρθε να πάρει το κλειδί εγώ ήμουν πίσω από την είσοδο, δεν φαινόμουνα ‒ ήμουν με μια κιθάρα, έπαιζα και τραγούδαγα. Με άκουσε, περίμενε να τελειώσω και μετά χτύπησε το κουδούνι.

Γιάννης Πάριος

Όταν βγήκα, με ρωτάει «εσύ τραγούδαγες;». Του λέω «μάλιστα». «Το ξέρεις ότι έχεις ωραία φωνή;» «Το ξέρω» του είπα ο θρασύτατος. «Αύριο θα σε πάρω από δω», μου λέει, «να σε πάω κάπου».

Το πρόβλημα υγείας της αδελφής του Γιάννη Πάριου

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πάριος, αποκάλυψε και το άγνωστο δράμα που βιώνει η αδελφή του με την υγεία της.

«Έχω την αδερφή μου εδώ και τρία χρόνια σε μια κλινική αποκατάστασης. Δεν έχει επαφή με τον περιβάλλον, έχει πάθει εγκεφαλικά και είναι ο καημός μου, ο πόνος μου. Το να δωρίσω τις κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά ήταν μια κίνηση που θα την έκανα και χωρίς την αδελφή μου.

Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, όσοι μπορούμε. Δυστυχώς, αν είσαι αναγνωρίσιμος, θες δεν θες, βγαίνουν στη δημοσιότητα αυτά. Δεν είναι κακό να γίνεσαι παράδειγμα και μακάρι να το κάνουν κι άλλοι.

Η δική μου ευχή είναι να είναι αχρείαστες αυτές οι κλίνες, να μην πρέπει να μπει ποτέ κανείς σε αυτές, αλλά με όσα συμβαίνουν, καλό είναι να υπάρχουν»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share