Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πάταγος» από την Μαρία Καβογιάννη: «Με έχουν αγκαλιάσει γυναίκες στον δρόμο κλαίγοντας για...»

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή της ο ρόλος της στο Maestro

14 Δεκεμβρίου 2022 09:05
«Πάταγος» από την Μαρία Καβογιάννη: «Με έχουν αγκαλιάσει γυναίκες στον δρόμο κλαίγοντας για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Mαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη στην φίλη της Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή Γεια σου και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά Μaestro αλλά και τον συμπρωταγωνιστή της και τηλεοπτικό της σύζυγο Χαράλαμπο.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που υπήρξε δασκάλα αλλά και το πως γνωρίστηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Σχετικά με τον ρόλο της αποκάλυψε: «Έχουν υποστεί πάρα πολλοί άνθρωποι και γυναίκες αυτή την βία και αυτό μας ενώνει. Μα κι εγώ συγκινούμαι. Μια δυο φορές βρέθηκαν δυο γυναίκες και αγκαλιαστήκαμε, μου είπαν “Θέλω να σε αγκαλιάσω” και κλαίγαμε σαν να ξέραμε ότι κλαίμε γιατί αυτό το πράγμα συμβαίνει και όχι μόνο στις γυναίκες» Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές της και την περίοδο που είχε εργαστεί ως δασκάλα.

Την ίδια ώρα, λάβρος σε δηλώσεις του ο Γρηγόρης Πετράκος για Παπακαλιάτη και Maestro: «Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι...» (photo-video)

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός:

«Πήρα πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ. Ήταν λάθος το ότι πήγα στην ΑΣΟΕΕ. Παρότι ήξερα πολύ καλά ότι δεν θα το ακολουθήσω, έπρεπε να το τελειώσω. Όταν αναλαμβάνω να κάνω κάτι το φέρνω εις πέρας». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Mαρία Καβογιάννη θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από την περίοδο που δούλευε ως δασκάλα. Η ίδια είπε:

«Ήταν ωραία στο σχολείο γιατί έχει άμεση σχέση με το θέατρο. Τα αγάπησα πάρα πολύ τα παιδιά. Μια φορά είχα πάει σε ένα πρωινό σχολείο και μου είχαν δώσει την ‘Α Δημοτικού και έβλεπα τις άλλες δασκάλες της “πρώτης”, που έκαναν στα παιδιά της τάξης τους μια γνωριμία με το σχολείο και τους πήγαιναν στην αυλή και στις άλλες τάξεις.

Εγώ δεν ήξερα πολύ καλά το σχολείο αυτό, αλλά ήθελα να το κάνω αυτό για να μην “μείνουν” πίσω τα δικά μου παιδιά. Και πήρα αυτά τα παιδάκια κι έψαχνα το σχολείο και νομίζω χάθηκαν και από μόνα τους τα παιδιά γιατί ήμουν μόνο με 3- 4 παιδάκια στην τάξη και ερχόντουσαν άλλες δασκάλες και μου έφερναν τα υπόλοιπα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share