Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πιο ανανεωμένη από ποτέ: Η μαγική εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στο Madwalk 2022

Υπέρλαμπρη και μοναδική!

13 Δεκεμβρίου 2022 21:51
Πιο ανανεωμένη από ποτέ: Η μαγική εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στο Madwalk 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί το περίμεναν κι εκείνη δε μας απογοήτευσε! Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πανέμορφη σε μια εκπληκτική εμφάνιση στο Madwalk 2022, σηματοδοτώντας έτσι την τηλεοπτική της επιστροφή.

Το αγαπημένο μοντέλο, που πάνω κάτω είχε αφήσει τα τηλεοπτικά δρώμενα για χάρη του Λέοντα Πατίτσα και της οικογένειάς τους, μιλώντας σε άλλη περίπτωση για την προσωπική της ζωή, είναι ξανά εδώ με μια παρουσία, που επιβεβαιώνει πως είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, μπαίνοντας και... θαμπώνοντας το κοινό.

Την χαίρεται ο Λέων Πατίτσας: Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί τη σιλουέτα της η Μαριέττα Χρουσαλά (photos)

Η Μαριέττα Χρουσαλά, έχοντας πρώτα υπάρξει Σταρ Ελλάς και ύστερα κορυφαίο όνομα της showbiz, έκανε... την τύχη της δίπλα στον Λέοντα Πατίτσα, που μόνο τυχαίος δεν είναι ως προς το όνομα και την περιουσία του.

Η ίδια έχει δημιουργήσει στο πλευρό του μια όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Έτσι οι υποχρεώσεις της είναι ανειλημμένες και ο ελεύθερός της χρόνος ελάχιστος.

Η ίδια μέσω του Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, αποκάλυψε πώς παραμένει τόσα χρόνια αδύνατη.

Η ίδια εξομολογήθηκε στους fans της πως γυμνάζεται σχεδόν τέσσερις φορές την εβδομάδα ακολουθώντας βέβαια διάφορα προγράμματα γυμναστικής. Κυρίως αερόβια άσκηση. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο beach volley, όπου και προπονείται δύο φορές την εβδομάδα.

σιλουέτα Μαριέττας Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά γυμναστική

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share