Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η σχέση μου με την Κατερίνα Καραβάτου...» - Ανατροπή μεγατόνων από τον Κρατερό Κατσούλη λίγο μετά το διαζύγιο

Τι ανέφερε μετά τον χωρισμό τους;

13 Δεκεμβρίου 2022 14:16
«Η σχέση μου με την Κατερίνα Καραβάτου...» - Ανατροπή μεγατόνων από τον Κρατερό Κατσούλη λίγο μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια μεγάλη ανατροπή προχώρησε με τις δηλώσεις του ο Κρατερός Κατσούλης, που λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αναφέρθηκε στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη. Ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παράλληλα χώρισε με το σύντροφό της μετά τον χωρισμό;

Οι απαντήσεις του Κατσούλη για τη σχέση με την Καραβάτου

«Στο πρωινό ήμουν συνολικά 7 χρόνια, είναι πολύς καιρός. Πρωινό δεν ξανακάνω καθόλου, γιατί δεν αντέχω το ξύπνημα, δεν αντέχω το να μην κοιμάμαι, δεν αντέχω να μην μπορώ να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου.

Ακόμα υπάρχει έντονη παραφιλολογία γιατί έφυγα νωρίτερα από τη Φωλιά των Κου Κου. Έλεγαν ότι έφυγα από το Star γιατί είχα πάει στο YFSF. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό. Οι σχέσεις μου με το Star ήταν πάντα εξαιρετικές και εξακολουθούσαν να είναι και όταν έφυγα», λέει ο Κρατερός Κατσούλης και συνεχίζει:

«Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε ότι αυτό που ήταν το πιο σημαντικό για μας, ανεξάρτητα από το τι αποφασίσαμε μεταξύ μας ως ενήλικες, ότι πάνω απ’ όλα πριν απ’ όλα, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι τα παιδιά μας. Οπότε δεν έχει αλλάξει τίποτα και δεν πρόκειται. Η σχέση μας με την Κατερίνα τώρα είναι εξαιρετική. Είναι κανονική, δύο ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, που τα φροντίζουν καθημερινά, που συνεννοούνται καθημερινά, που είναι όλα καλά».

«Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή», τονίζει ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share