Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν...»: Το παρασκήνιο του γάμου τους που αποκάλυψε η Μαρινέλλα

Τι εξομολογήθηκε για τη γνωριμία τους;

13 Δεκεμβρίου 2022 13:23
«Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν...»: Το παρασκήνιο του γάμου τους που αποκάλυψε η Μαρινέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-Α-Τετ» είχε βρεθεί καλεσμένη πριν καιρό η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αιώνια ζωντάνια της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω ελιξήριο. Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους γάμους της, την κόρη της και τον Στέλιο Καζαντζίδη που αγάπησε πολύ. Με την ευκαιρία δείτε τι είχε αποκαλύψει για το διαζύγιό τους ο μεγάλος τραγουδιστής πριν φύγει από τη ζωή.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να παντρευτώ, ούτε ήθελα να παντρευτώ. Έκανα και δύο γάμους, έτσι για να έχουμε να λέμε. Με τον Στέλιο Καζαντζίδη κατάλαβα αμέσως ότι είχαμε αγάπη ξαφνικά, με είδε, τον είδα στα μάτια, κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Πολύ καλό παιδί, ντροπαλός κι αυτός. Άρχισα να μιλάω εγώ για τη δουλειά του και λιγότερο εκείνος. Δεν του άρεσε να βγαίνει το βράδυ να τραγουδάει. Ήταν η μεγαλύτερη φωνή, δεν το συζητάω! Ο Μπιθικώτσης ήταν μετά» είπε η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

γάμος Μαρινέλλας Καζαντζίδη

Για τη σχέση που είχε με τον Καζαντζίδη και την σύζυγό του, η Μαρινέλλα είπε: «Σχεδόν κάθε απόγευμα πήγαινα στο σπίτι της Βάσως και του Στέλιου Καζαντζίδη. Επειδή ήταν απέξω κάμερες και δημοσιογράφοι, βρήκαμε έναν δρόμο που μου είπε η Βάσω και έμπαινα στο σπίτι τους κρυφά. Όπως και στο νοσοκομείο που πήγαινα, έμπαινα από το γκαράζ».

Η αποκάλυψη για τη Βίκυ Μοσχολιού

«Εγώ με λιγότερο σπουδαία τραγούδια, έκανα πολύ μεγαλύτερο σουξέ από ότι η Βίκυ Μοσχολιού.

Η Βίκυ ήταν πιο περιορισμένη σε ένα κέντρο διασκέδασης. Εγώ το κέντρο διασκέδασης το έπαιρνα και το έκανα ό,τι ήθελα. Δεν άρπαξα το "Σταλιά Σταλιά", μου το έδωσε η Αλίκη», εξήγησε για τη Βίκυ Μοσχολιού.

«Ήθελε μεγάλα κότσια για να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου. Δεν πήγαινα στο σχολείο της για να μου πουν οι καθηγητές πώς πάει το παιδί. Περίμενα να μπουν όλα τα παιδάκια στις τάξεις, να μην υπάρχουν άλλοι γονείς και πήγαινα στο γραφείο του διευθυντή. Και έφευγα πάλι όταν δεν υπήρχαν παιδιά», εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

«Στο κρεβάτι μου δεν...»: Η Μαρινέλλα αποκάλυψε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες

Η Μαρινέλλα αγάπησε, αγαπήθηκε και πάντα νιώθει γεμάτη από τον έρωτα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Καθημερινή πως έχει να κάνε σχέση 30 ολόκληρα χρόνια και αυτό για χάρη της κόρης της, ενώ εξομολογήθηκε τι της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τους άντρες.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πολυτελής μεζονέτα της Μαρινέλλας στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

«Είμαι χορτάτη. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, το φόρεσα αυτό το «κοστούμι». Κάτσε να κάνω την αφαίρεση... Τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα. Δεν λέω ότι δεν με φλέρταραν από τότε, αλλά όλα είναι στο μυαλό μας.

Μαρινέλλα Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως πέταξα ένα πρωί τα τσιγάρα μου από το παράθυρο, εγώ που κάπνιζα πέντε πακέτα τη μέρα, όπως σταμάτησα να τρώω κρέας, έτσι έγινε και με τους άντρες. Τέρμα! Μου έλεγε η Αλίκη, με την οποία ήμασταν φίλες: «Εγώ δεν μπορώ χωρίς άντρα στο κρεβάτι μου, να μου ζεσταίνει τα πόδια». «Και δεν παίρνεις καλύτερα μια μπουγιότα , της απαντούσα, «να μην έχεις κανέναν ανάγκη;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share