Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Βαρύς» πόνος για την Πόπη Τσαπανίδου - Η νέα απώλεια που τη «βύθισε» ξανά στο πένθος

Δύσκολες στιγμές για τη δημοσιογράφο

13 Δεκεμβρίου 2022 12:54
«Βαρύς» πόνος για την Πόπη Τσαπανίδου - Η νέα απώλεια που τη «βύθισε» ξανά στο πένθος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνει η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς μια νέα απώλεια ήρθε και τη...βύθισε εκ νέου στο πένθος.

Υπενθυμίζεται, η γνωστή δημοσιογράφος έχει χάσει και το σύζυγό της πριν χρόνια από ηλεκτροπληξία.

Η Πόπη Τσαπανίδου όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια ισχυρή «πανοπλία» και αυτό γιατί η ζωή δεν της φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι χρειάστηκε από πολύ μικρή ηλικία και με τρία παιδιά να...κολυμπήσει στα βαθιά.

κλάμα Πόπης Τσαπανίδου

Η δημοσιογράφος καταρρακώθηκε όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Γιάννη Διακογιάννη, καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετά καλά.

Και αν αναρωτιέστε πώς γνωρίζονται οι δυο τους, αρκεί να θυμηθείτε την κολλητή παρέα που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου με τη Ρίκα Βαγιάνη.

Ο Γιάννης Διακογιάννης ήταν πατριός της Ρίκας Βαγιάνη, καθώς ήταν ζευγάρι με τη μητέρα της, Βαρβάρα Δράκου. Μάλιστα το επίθετο «Βαγιάνη» προήλθε από την πρώτη συλλαβή του ονόματος της μητέρας της Βαρβάρας «Βα-» και το όνομα που πατριού της Γιάννη Διακογιάννη «-γιάνη».

Όπως είναι φυσικό, η Πόπη Τσαπανίδου, ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια της κολλητής της και πόσο μάλλον με τον Γιάννη Διακογιάννη που είχε συμπεριφερθεί σαν πραγματικός πατέρας στη Ρίκα Βαγιάνη.

Πήγε να συναντήσει την Ρίκα Βαγιάνη στον ουρανό ο Γιάννης Διακογιάννης! Η μέρα που αποκάλυψε πως η κόρη του είχε καρκίνο!

Η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από τη ζωή στις 7 Αυγούστου 2018 από καρκίνο - Είναι γνωστό πως η Ρίκα Βαγιάνη λάτρευε τον πατριό της, Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος την μεγάλωσε σαν κόρη του!

Βαθιά θλίψη επικρατεί στην ελληνική δημοσιογραφία, μετά τον θάνατο του πατέρα της αθλητικής δημοσιογραφίας, Γιάννη Διακογιάννη. Ο θρυλικός Έλληνας δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών κάνοντας φτωχότερο το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Διακογιάννης ήταν ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της δημοσιογραφίας στην Ελλάδας, με εμβληματική προσφορά σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνο, ενώ διαμόρφωσε το χώρο και δίδαξε τα μυστικά του σε χιλιάδες συναδέλφους του. Ο Γιάννης Διακογιάννης υπήρξε νυμφευμένος με τη Βαρβάρα Δράκου, υιοθετώντας την κόρη της (από το γάμο με το δημοσιογράφο Οδυσσέα Ζούλα), την αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη. Κατά δήλωσή της, το επώνυμο προήλθε από τα ονόματα της μητέρας της και του Γιάννη Διακογιάννη, με τον οποίο είχε άριστη σχέση.

Η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από τη ζωή στις 7 Αυγούστου 2018 από καρκίνο. Είναι γνωστό πως η Ρίκα Βαγιάνη λάτρευε τον πατριό της, Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος την μεγάλωσε σαν κόρη του. Η Ρίκα μιλούσε δημόσια για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και έδειχνε πόσο πολύ τον αγαπούσε με την πρώτη ευκαιρία.

Η μέρα που αποκάλυψε σε συναδέλφους του πως η Βαγιάνη είχε καρκίνο

Ο Γιάννης Διακογιάννης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους του για την απεργία που γινόταν εκείνες τις ημέρες.

Ο ίδιος τότε είχε αποκαλύψει ότι η Ρίκα, η πολυαγαπημένη κόρη του, έχει καρκίνο. Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η δημοσιογράφος και φίλη της Ρίκας Βαγιάνη, Αφροδίτη Υψηλάντη.

«Να σας πω και κάτι που θα σας στενοχωρήσει: Η Ρίκα έχει καρκίνο…». Αυτό μας εκμυστηρεύτηκε ο πατριός της Ρίκας μας, Γιάννης Διακογιάννης όταν πέρασε από την ΕΣΗΕΑ, για να μας συμπαρασταθεί στην απεργία πείνας.

Σοκαριστήκαμε, αλλά του δώσαμε κουράγιο. Πού να φανταστούμε ότι η Μαρίκα Ζούλα, το Ρικάκι, θα έφευγε τόσο αθόρυβα και παράλληλα με τόσο πάταγο!» είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η δημοσιογράφος τον Αύγουστο του 2018, όταν η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από τη ζωή.

Πήγε να συναντήσει την κόρη του Ρίκα Βαγιάνη στον ουρανό ο Γιάννης Διακογιάννης! Η μέρα που αποκάλυψε πως το κορίτσι του είχε καρκίνο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share