Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξεγυμνώθηκε» η Eριέττα Κούρκουλου: «Όταν γνώρισα τον άντρα μου, δεν ήμουν...»

Τι εξομολογήθηκε;

13 Δεκεμβρίου 2022 10:57
«Ξεγυμνώθηκε» η Eριέττα Κούρκουλου: «Όταν γνώρισα τον άντρα μου, δεν ήμουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Έριεττα Κούρκουλου πλέον να βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Βύρωνα Βασιλειάδη και του γιου τους, ωστόσο όταν τον γνώρισε δεν ήταν ο εαυτός της, όπως δηλώνει.

Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο σύντροφός της πριν παντρευτεί.

Όταν γνώρισες τον σύντροφό σου ήσουν ολόκληρη η Εριέττα ή έλειπαν κάποια κομμάτια που εκείνος ήρθε και τα συμπλήρωσε;

Δεν νομίζω ότι ήμουν ολόκληρη η Εριέττα όταν γνώρισα τον άντρα μου, αλλά σίγουρα ολοκληρώθηκα μέσα στα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανένας πέρα από τον εαυτό μας να μας ολοκληρώσει. Μπορεί όμως να συμβάλει σε αυτή την ολοκλήρωση, όπως έκανε και ο Βύρωνας στη δική μου περίπτωση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν έχουμε έναν άνθρωπο υποστηρικτικό, τον οποίο δεν τον φοβίζει η δική μας εξέλιξη (όπως ισχύει σε πολλές περιπτώσεις), αυτό λειτουργεί σαν ώθηση στο να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από τη ζωή. Τότε και μόνο τότε, όντας δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι που αποφασίζουν να πορευτούν μαζί (από επιλογή και όχι από ανασφάλεια), μπορούμε να έχουμε μια σχέση που είναι υγιής και λειτουργεί υπό ίσους όρους.

Eριέττα Κούρκουλου

Ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους θέλεις να πεις ένα ευχαριστώ γιατί έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην Εριέττα που είσαι σήμερα;

Όλοι οι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας συμβάλουν με κάποιον τρόπο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και τις προσωπικότητάς μας, ακόμα και οι άνθρωποι στους οποίους αποφασίσαμε πολύ γρήγορα ότι δεν θα θέλαμε ποτέ να μοιάσουμε. Δεν χωράνε όλοι σε αυτό το κείμενο, οπότε θα προσπαθήσω να συμπεριλάβω τους σημαντικότερους. Είναι ο πατέρας μου, που μου έμαθε να μη φοβάμαι ποτέ να πω την αλήθεια, όσο κι αν πονάει, και επέμενε να διατηρήσω πάση θυσία την αυθεντικότητά μου. Είναι η μαμά μου, η οποία είναι ο ήρωάς μου και έκανε υπομονή όταν περνούσα την πιο δύσκολή μου φάση.

Η γυναίκα που μου στάθηκε σαν μητέρα, πατέρας αλλά και φίλη σε όλη μου τη ζωή και δίπλα στην οποία αισθάνομαι ακόμα ότι τίποτα κακό δεν μπορεί να μου συμβεί. Είναι ο αδερφός μου ο Φίλιππος, που εκπέμπει ένα φως που σπανίζει στις μέρες μας και που με κάθε σφιχτή αγκαλιά που μου δίνει αισθάνομαι να κολλάνε όλα τα σπασμένα κομμάτια μου. Είναι η κολλητή μου φίλη, αδερφή μου και πλέον κουμπάρα μου Μαριάννα, η οποία στάθηκε βράχος δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και ήταν ο άνθρωπός μου, ακόμα και τις στιγμές που αισθανόμουν ότι όλος ο κόσμος ήταν εναντίον μου.

Eριέττα Κούρκουλου Βύρων Βασιλειάδης

Είναι η άλλη μου κολλητή η Τζέλλς, η οποία μας στάθηκε όσο κανείς στην προσπάθειά μας να γίνουμε γονείς και που θα έχουμε την τιμή να μας βαφτίσει τον Νίκο μας. Είναι ο ξάδερφός μου ο Βαγγέλης, ο πιο όμορφος και αυθεντικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ μου, ο οποίος μου υπενθυμίζει να μη μετριάζω τις αξίες μου και να μην καταπιέζω τα θέλω μου για κανέναν.

Είναι ο άντρας μου, ο Βύρωνας, αυτός ο άνθρωπος που έχει γίνει όλη μου η ζωή και με τον οποίο έχω χτίσει μια οικογένεια πιο όμορφη απ’ ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι αυτός που, παρά τις άπειρες δυσκολίες που του έχει φέρει η ζωή, εξακολουθεί να θριαμβεύει σε όλους του τους στόχους. Είναι αυτός που με υποστηρίζει στα πάντα και με εξελίσσει καθημερινά. Είναι αυτός που ξέρει να αγαπάει όπως κανένας άλλος και να συγχωρεί πραγματικά. Είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο από όλους και που μιλώντας (ή γράφοντας) για αυτόν αισθάνομαι να γεμίζει η καρδιά μου αγάπη και ευτυχία. Είναι το για πάντα μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share