Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κατακεραύνωση" από τον Χρήστο Φερεντίνο - "Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο..."

"Είναι θέμα timing, αν θέλεις…"

12 Δεκεμβρίου 2022 22:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη με την Σοφία Παυλίδουείχε μιλήσει πρόσφατα ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν ήμουν στο δικαστήριο. Είπα ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου που θα μπορούσαν τότε να έχουν πάρει θέση, δεν το έκαναν αυτό, όπως το έκαναν αργότερα όταν έσκασε όλο το κίνημα metoo. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Είναι θέμα timing, αν θέλεις…

Το θέμα της Σοφίας ήταν ξεκάθαρο, μια γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από έναν συνάδελφό της, βίαιη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια άλλων, πήγε και το κατήγγειλε κατευθείαν, πήγε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο.

Όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το καταγγέλουμε και να μην το αφήνουμε έτσι», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε επίσης: «Η δύναμη της συγγνώμης χτίζει γέφυρες. Αρκεί να είναι και ειλικρινής. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη, ούτε ειλικρινής βέβαια. Καλό είναι να λέμε συγγνώμη και να μαθαίνουμε μέσα από αυτή».

Δεύτερος γάμος για τον Χρήστο Φερεντίνο; Η δήλωσή του 6 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Σοφία Παυλίδου

Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε ο Χρήστος Φερεντίνος μετά από χρόνια για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του, Σοφία Παυλίδου.

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Τι αποκαλύπτει σήμερα ο παρουσιαστής του Alpha;

Είπες πρόσφατα ότι «ευτυχώς που τα παιδιά μου δεν θέλουν να ασχοληθούν με την τηλεόραση». Γιατί;

Η τηλεόραση δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν. Δεν θα σου πω ότι πεθαίνει, αλλά έχει μπει πια σε μια άλλη εποχή. Βλέπω νέα παιδιά που τελειώνουν το πανεπιστήμιο και δυσκολεύονται να βρουν δουλειά. Οταν ξεκινούσα εγώ, ήταν πιο εύκολο να μπεις στον χώρο και να προχωρήσεις.

Φερεντίνος Παυλίδου έξοδος

Από την άλλη, αν τα παιδιά μου είχαν γερό στομάχι, μεράκι και φιλοδοξία να ασχοληθούν με την τηλεόραση, δεν θα τα εμπόδιζα, όπως δεν εμπόδισαν κι εμένα οι δικοί μου γονείς όταν τους είπα ότι θα αφήσω τη Νομική για να γίνω δημοσιογράφος. Από τη στιγμή όμως που δεν είναι κάτι που θέλουν, δεν θα τους ωθούσα να το κάνουν.

Ξέρω ότι με την πρώην σύζυγό σου, τη Σοφία Παυλίδου, έχετε πολύ καλές σχέσεις. Δεν υπήρξαν εντάσεις ούτε στην αρχή του χωρισμού;

«Οχι. Αλλά και να υπήρχαν, δεν θα το έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη, γιατί δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Κανένας χωρισμός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αλλά δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει τόσα πολλά μπορούν να έχουν κατανόηση και έναν πραγματικά πολιτισμένο τρόπο χωρισμού. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα μιας σχέσης.» είπε χαρακτηριστικά στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του;

Ούτε καν ως σκέψη δεν υπάρχει ο γάμος στο μυαλό μου. Όλα μπορεί να συμβούν, αλλά προς το παρόν απολαμβάνω τη ζωή μου όπως είναι τώρα και είμαι κοντά στην οικογένειά μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share