Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ράγισε" καρδιές η Δανάη Μπάρκα: "Υπάρχουν άνθρωποι που..." - Η συγκινητική εξομολόγηση της παρουσιάστριας

"Θα σας πω μια εντυπωσιακή ιστορία..."

12 Δεκεμβρίου 2022 17:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για το σκυλάκι της, τη Ρόξυ, η οποία βρίσκεται δίπλα της σχεδόν 10 χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για 10 χρόνια πριν.

Η ίδια περνάει πολλές ώρες της ημέρας στο σπίτι όταν δεν έχει υποχρεώσεις με την εκπομπή της και τα τρία σκυλάκια της είναι η καλύτερη συντροφιά της.

Στην ανάρτηση που έκανε, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μιλήσει για την εποχή που πήρε τη Ρόξυ καθώς και για το πώς αντέδρασε, όταν έφτασαν στο σπίτι και τα άλλα δύο παιδιά.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα

«Θα σας πω μια εντυπωσιακή ιστορία. Την Ροξυ την πήρα πριν 10 σχεδόν χρόνια. Ήταν κουτάβι αλλά άρχισε να έρχεται στις πρόβες των θεάτρων μου, να έρχεται στα καφέ και στις διακοπές και ξαφνικά έγινε το «Ροτβάιλερ -μαλτέζ» που όλοι αγκάλιαζαν και έπαιζαν. Τρελαίνεται για παιδιά, την πειράζουν της τραβάμε ουρά κι αυτιά κι εκείνη κάθεται ακίνητη και τα γλύφει, απομακρύνεται όταν κάποιος την φοβάται και σκύβει το κεφάλι όταν κάποιος επιδεικτικά δεν την θέλει.

Στο δρόμο υπήρχαν άνθρωποι που αντιδρούσαν, άνθρωποι που φοβόντουσαν.. είχα τσακωθεί θυμάμαι και με έναν μπαμπά που έλεγε στο παιδί του το μικρό με έντονο ύφος να απομακρυνθεί γιατί θα το φάει, επίσης είχα ξινίσει με μια γειτόνισσα της γιαγιάς μου που έκανε σαν υστερική όταν είδε την Ροξυ μέσα στο αυτοκίνητο και εκείνη ήταν από έξω και μακριά με το νεογέννητο της, φοβούμενη ότι ίσως σπάσει το αμάξι και βγει να της ορμήξει.. (Κατανοώ την τρομάρα και το ξάφνιασμα, όμως δεν κατανοώ τις υπερβολικές αντιδράσεις ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ όταν ένα σκυλί είναι ακίνητο, προφυλαγμένο και με λουρί).

Η Ροξυ λοιπόν έχει αποδειχτεί το σκυλί θαύμα. Είναι ο αγκαλίτσας όλων όταν παίρνει αγάπη και ποτέ δεν έχει κάνει τίποτα το ανησυχητικό παρά μόνο το ότι όταν έρχεται στο στούντιο πάει και ενοχλεί τους πάντες για να την χαϊδέψουν. Πρόπερσυ η Κατερίνα Τσάνταλη ανέβασε κάτι κουταβάκια που μου φώναξαν από την φωτογραφία «πάρε μας», πήγα κρυφά και πήρα τον Μεζέ.

Η Ροξυ όταν τον πρωτοείδε σοκαρίστηκε και ανησυχούσα για την αντίδραση της. Έφευγε μακριά, δεν τον ήθελε καθόλου και ήταν στη μια πλευρά ο ένας στην άλλη η άλλη. Μέσα σε 1 μήνα η Ροξυ κοιμόταν αγκαλιά του και κατέβασε ΓΑΛΑ για να πίνει ο Μεζες, πράγμα σπάνιο αλλά αληθινό όπως μας εξήγησε ο γιατρός της. Η Ροξυ είναι το πιο ευαίσθητο γοριλάκι που έχω συναντήσει.

Τώρα υπάρχει κι ο εισβολέας Μπουκια που ΠΑΛΙ η Ροξυ την αγκαλιάζει και την φροντίζει. Τα σκυλάκια,μάλλον τελικά είναι όπως τα μάθεις.

Είτε μικρά είτε μεγάλα η αγάπη είναι ανιδιοτελής, ατελείωτη και ασύγκριτη. Η Ροξυ είναι η πιο όμορφη αγκαλιά που με έχουν κάνει κι όταν είμαστε μαζί σπίτι είμαστε αυτοκόλλητες όπως βλέπετε στο βίντεο που δεν γνώριζα ότι μας τραβούσαν

Ροξυ, σαγαπώ και σε ευχαριστώ για τις αγκαλιές», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα.

«Πιάτο» όλη η Αθήνα: Το υπέροχο σπίτι της Δανάης Μπάρκα με θέα που κόβει την ανάσα!

Η Δανάη Μπάρκα έχει μοιραστεί αρκετές φορές με τους followers της φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να μας δείξει την υπέροχη βεράντα της.

σπιτι-δαναησ-μπαρκα-με-θεα-την-αθηνα-2-12

«Finally…home ???????? πού θέλετε να είστε με αυτό τον καιρό ; ☁️⛅️», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και πόσταρε φωτογραφίες μερικές φωτογραφίες.

σπιτι-δαναησ-μπαρκα-με-θεα-την-αθηνα-2-12

σπιτι-δαναησ-μπαρκα-με-θεα-την-αθηνα-2-12

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share