Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Παππάς: «Έτσι μου έφαγε τα 880 ευρώ η Σλοβάκα» - Τι αποκαλύπτει ο παίκτης του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη απάτη (video)

Πώς του απέσπασε το μεγάλο χρηματικό ποσό;

12 Δεκεμβρίου 2022 16:09
Νίκος Παππάς: «Έτσι μου έφαγε τα 880 ευρώ η Σλοβάκα» - Τι αποκαλύπτει ο παίκτης του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη απάτη (video)
Φωτογραφία δεξιά: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην απάτη που του έστησε η Σλοβάκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως «από την αρχή μου βρωμούσε κάτι».

Ο Νίκος Παππάς την προηγούμενη εβδομάδα έκανε γνωστή την περιπέτειά του με τη Σλοβάκα, με το μαύρο σκυλί, που εξαπατούσε όποιον μπορούσε για να ζει σε πολυτελή ξενοδοχεία και να γευματίζει σε εστιατόρια χωρίς να πληρώνει.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε αναρτήσει το προηγούμενο διάστημα φωτογραφίες της Σλοβάκας που συνελήφθη, επειδή αντιλήφθηκε ένας ταξιτζής ότι κάτι δεν πάει καλά, και σήμερα, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πώς έπεσε θύμα της.

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στο Κολωνάκι, το οποίο έχει στο Airbnb και μέσα από αυτό έπεσε στα «δίχτυα» της ξανθιάς Σλοβάκας. Μάλιστα, ανέφερε συγκεκριμένα: «Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ τη μέρα.

Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς είχε δήθεν ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της από εκεί και να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε», είπε.

Στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε: «Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχθηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια και επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχθηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε».

Για να καταλήξει: «Από την αρχή βέβαια κάπως “βρωμούσε”, το πράγμα διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικώς το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα… Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα ούτε στην αστυνομία ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share