Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήρε... εκδίκηση ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου από τον πατέρα του: «Όταν ο Γιώργος ξεκίνησε...»

Η αναφορά στο σπλάχνο που ήδη διακρίνεται

12 Δεκεμβρίου 2022 08:40
Πήρε... εκδίκηση ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου από τον πατέρα του: «Όταν ο Γιώργος ξεκίνησε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν αναφέρεται συχνά στα παιδιά του, ωστόσο... αναγκαστικά θα το κάνει λόγω της καριέρας του γιου του, Γιώργου Κακοσαίου.

Ο ίδιος, μιλώντας σε άλλη περίπτωση για τις δύσκολες στιγμές στο γάμο του, κάνει με επιτυχία τα πρώτα του «βήματα» στο ελληνικό πεντάγραμμο, σχολιάζοντας την επιλογή του να διατηρήσει το επίθετο της οικογένειας, σε αντίθεση με εκείνον.

«Πήρε το αίμα του πίσω ο Γιώργος. Χαίρομαι πάρα πολύ και μάλιστα, όταν ξεκίνησε το έλεγε "Κι εγώ θα κρατήσω το επίθετό μας"», και του είπα «Εντάξει Γιώργη μου, εγώ δεν τα κατάφερα. Εμένα μου το άλλαξαν τότε στην "Minos"», ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιον από τους δύο επιλέγουν στο σπίτι για να ακούν ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε χαριτολογώντας: «Στο σπίτι ακόμα ακούνε Πλούταρχο αλλά πάνε να λοξοδρομήσουν προς τον γιο μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ως κριτής σε μουσικό ριάλιτι λέγοντας: «Προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου και τα κατάφερα και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία». Ωστόσο, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά.

Ατελείωτα μετρητά, σπίτια και όχι μόνο: Αυτή είναι η περιουσία που θα μοιραστούν τα πέντε παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πάντοτε για όλους μας το καλύτερο παιδί, με τον ίδιο να έχει μια οικογένεια που υπεραγαπά και πέντε παιδιά, που ακολουθούν το δρόμο του.

Το φθινόπωρο του 1998, ο Γιάννης Πλούταρχος μπήκε στη δισκογραφία κυκλοφορώντας την πρώτη του δουλειά «Μόνο Εσύ» σε τραγούδια διάφορων συνθετών με πιο γνωστούς τους Α. Χρυσοβέργη, Σ. Γιατρά αλλά και του Χ. Νικολόπουλου. Η μεγαλύτερη επιτυχία του δίσκου ήταν το τραγούδι «Ένας Θεός» που ακούγεται με τον ίδιο ενθουσιασμό μέχρι σήμερα. Μετά τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, συμμετείχε με ένα ντουέτο στο δίσκο της Κωνσταντίνας «Σημείο Επαφής».

Ο τίτλος του ντουέτου ήταν «Η καρδιά μου είναι ζαλισμένη» . Επίσης, έκανε ένα ντουέτο με τον Στέλιο Διονυσίου την «Ορεστιάδα» που περιλαμβάνεται στον δίσκο «Επιβάλλεται» του τελευταίου. Η επόμενη προσωπική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Υπήρχαν Όρκοι» κυκλοφορεί το 2000 και τον κάνει ευρέως γνωστό εκτοξεύοντας την καριέρα του στα ύψη. Το «Φυσάει πολύ» είναι ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ που ξεχώρισαν.

Το νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» που εμφανιζόταν την περίοδο εκείνη και αργότερα ταυτίστηκε με το όνομά του, συγκέντρωνε καθημερινά επί μήνες το κοινό των νυχτερινών μαγαζιών. Το «Υπήρχαν Όρκοι» γίνεται χρυσό, ο Γιάννης Πλούταρχος περιζήτητος και οι πωλήσεις οδηγούν σε πλατινένιο.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια τεράστια καριέρα που μέτρα μέχρι και σήμερα μόνο επιτυχίες και τραγούδια τα οποία άφησαν εποχή και τα γνωρίζει όλη η Ελλάδα και η ομογένεια.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του Γιάννη Πλούταρχου, ο ίδιος προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιάννης Πλούταρχος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγο του, Μαρία με την οποία έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει τυχερός που την γνώρισε και πως είναι ο άνθρωπός του.

«Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο.

Μαζί έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και όπως φαίνεται ο γιος του έχει ήδη επιλέξει να ακολουθήσει τον δρόμο του, όπως επίσης και η κόρη του.

Τα... ουκ ολίγα μετρητά

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του. Μετρά χρόνια στο ελληνικό τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες που σιγοτραγουδιούνται όλα αυτά τα χρόνια. Πατέρας 5 παιδιών αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη χωρίς να έχει δώσει ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Με πολύ σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να αποκτήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία που ανέρχεται στα 1,32 εκατομμύρια ευρώ.

Η βίλα στη Γλυφάδα

Μια πολυτελής διώροφη μεζονέτα στεγάζει ήδη από το 2018 τον Γιάννη Πλούταρχο και την πολυμελή οικογένεια του.

Με κύριο χαρακτηριστικό του τους μοντέρνους τόνους, το νέο σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου αποτελείται από πισίνα, γυμναστήριο,πέντε διαφορετικά παιδικά δωμάτια και playroom για να παίζουν στον ελεύθερο χρόνο τους τα παιδιά.

Από τη διακόσμηση των χώρων δεν θα μπορούσε να λείπει το λευκό χρώμα –που είναι το αγαπημένο του τραγουδιστή-, το ξύλο, και το γυαλί που δίνουν ταυτόχρονα μια ανάσα ζεστασιάς και μοντέρνας νότας στο χώρο.

Ωστόσο -αν κρίνουμε από τις ώρες που ξόδεψε για τη δημιουργία του-,ο αγαπημένος χώρος του Γιάννη Πλούταρχου αναμένεται να είναι το υπερσύγχρονο μίνι στούντιο ηχογράφησης όπου μάλλον θα περνά και τον περισσότερο χρόνο του.

Γιάννης Πλούταρχος βίλα

Ο τραγουδιστής που ήθελε το καλύτερο για την σύζυγο του Μαρία και τα πέντε τους παιδιά, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής, αγοράζοντας την υπερπολυτελή βίλα σε σημείο «φιλέτο» της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, η πολυτελής μεζονέτα,του κόστισε σχεδόν μια περιουσία, αφού η αξία της ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο για τα πατώματα του καθενός από τους δυο ορόφους, ξοδεύτηκαν περίπου 150.000 ευρώ.

Την διακόσμηση και τη γενικότερη επιμέλεια του νέου σπιτιού ανέλαβε όπως είναι φυσικό, η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου Μαρία, ενώ ιδιαίτερη βάση δόθηκε στη λειτουργικότητα των χώρων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share