Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από το Φοίβο: «Δε συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση, γιατί...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

11 Δεκεμβρίου 2022 21:37
«Βόμβα» από το Φοίβο: «Δε συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση, γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «αιώνια κόντρα» Βίσση - Βανδή, που στη δεκαετία του '00ς είχε διχάσει τους θαυμαστές των δυο κυρίων και τους είχε χωρίσει σε βισσικούς και βανδικούς, έληξε όταν οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες βρέθηκαν στη σκηνή του J2US. Παρότι, οι ίδιες αργότερα διέψευσαν ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ τους και πως για όλα έφταιγαν τα media, ο γνωστός συνθέτης Φοίβος, αποκαλύπτει σήμερα με έναν έμμεσο τρόπο ότι η κόντρα καλά κρατούσε.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Φοίβος για την κόντρα του με τον Νίκο Καρβέλα.

Όπως, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την Κυριακή το πρωί, βρέθηκε πολύ κοντά σε συνεργασία με την Άννα Βίσση. Όμως στο παρά ένα, σταμάτησε τη συνεργασία γιατί όπως είπε δεν ήθελε να στεναχωρήσει την Δέσποινα Βανδή.

Ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών της Βανδή είπε χαρακτηριστικά: «Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της. αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη». Πρόσθεσε όμως, ότι «τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα».

Φοβερές αποκαλύψεις του Φοίβου για την Καίτη Γαρμπή!

Καλεσμένοι της Ράνιας Κωστάκη στη ραδιοφωνική της εκπομπή "Νύχτα στο Ρυθμό" ήταν ο Φοίβος και η Καίτη Γαρμπή.

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" είδαμε ένα απόσπασμα όπου μεταξύ άλλων, ο πασίγνωστος συνθέτης προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για εμπειρίες που είχε με τη Καίτη Γαρμπή.

"Είχα σπάσει το χέρι μου μια περίοδο και είχα πάει να συναντήσω τη Καίτη (Γαρμπή) για να μιλήσουμε. Πήγα με ταξί γιατί είχα σπάσει το χέρι μου.. Έξω έβρεχε καταρρακτωδώς και θα με γύριζε η Καίτη με το αυτοκίνητο, για να μη πάρω πάλι ταξί. Μπαίνω στο αμάξι, η Καίτη βάζει μπροστά κι αυτό ήταν! Δε πήρε το πόδι της από το γκάζι μέχρι να φτάσουμε σπίτι! Περάσαμε όλα τα φανάρια με... κόκκινο! Ήταν "Killing Machine" που λένε." ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share