Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» 14 χρόνια μετά: «Στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου μας...»

Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος;

11 Δεκεμβρίου 2022 19:58
«Βόμβα» 14 χρόνια μετά: «Στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος πριν αρκετό καιρό στο πλατό του “The 2night Show” και μίλησε για τον φίλο Παντελή Παντελίδη και τα δύσκολα ρεπορτάζ στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Παράλληλα, η οικογένειά του ηθοποιού πέρασε μια δική της κατάρα μετά το θάνατό του.

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο…

Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε αρχικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Χάρης Λεμπιδάκης the 2night show

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη

«Αν δεν είχα σχέση με την τηλεόραση και ήμουν στο σπίτι, θα ήθελα να δω την κηδεία του Παντελή Παντελίδη τηλεοπτικά. Όπως θα δεις και την κηδεία ενός πολιτικού… Όσοι πολιτικοί ηγέτες έχουν πεθάνει, έχουμε δει live και την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα. Όταν υπάρχει σεβασμός από το κανάλι και τον παρουσιαστή, όλα μπορείς να τα πετύχεις με τον σωστό τρόπο.

Ο θάνατος του Παντελή με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα, όπως το βιώσαμε και με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά. Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή, με πείραξε πάρα πολύ αυτό και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση. Ήταν συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι “πήγε στην κηδεία κι έβαλε τζελ στο μαλλί”… Αυτοί οι καραγκιόζηδες δηλαδή να βγαίνουν και να κρίνουν έτσι κάποιους ανθρώπους, όχι μόνο εμένα, αλλά γενικά όσους ήμασταν κοντά στον Παντελή», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share