Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λευτέρης Πανταζής: Το βίντεο κλιπ με τη 16χρονη Βίκυ Καγιά και οι φήμες για σχέση

Αποκάλυψη μετά από 28 χρόνια

11 Δεκεμβρίου 2022 16:38
Λευτέρης Πανταζής: Το βίντεο κλιπ με τη 16χρονη Βίκυ Καγιά και οι φήμες για σχέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν το 1994 κυκλοφόρησε η μεγάλη επιτυχία «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» του Λευτέρη Πανταζή, ο δημοφιλής τραγουδιστής γνωρίστηκε με τη Βίκυ Καγιά, η οποία συμμετείχε στο βίντεο κλιπ.

Ο Λευτέρης Πανταζής είχε κάνει τεράστια επιτυχία με το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Ο παίκτης». Εξαιρετικές εντυπώσεις είχε αφήσει και το βίντεο κλιπ. Σε αυτό εμφανιζόταν ένα όμορφο και δροσερό κορίτσι: η 16χρονη, τότε, Βίκυ Καγιά. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο τραγουδιστής για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου.

Η τελευταία είχε δηλώσει πως εκείνη την περίοδο οι καθηγητές και οι συμμαθητές της στο σχολείο, έλεγαν ότι διατηρούσε σχέση με τον Πανταζή. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ίσχυε.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Πανταζής είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Καγιά προβλέποντας μάλιστα ότι την περίμενε λαμπρό μέλλον.

«Όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω ‘αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα’ και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει.

Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε», είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πάντως, για το τραγούδι «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ο Λευτέρης Πανταζής είχε κάνει ανάρτηση στη σελίδα στο facebook, Thank You Next.

Σε αυτήν ανέφερε: «Είναι περίοδος ’80-’90 και είμαι σε ένα σχήμα πετυχημένο. Με δύο πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, έναν άντρα και μια κυρία, με την οποία αυτή κυρία είχαμε και δεσμό, παρ’ όλη τη συνεργασία μας.

Όταν τελείωσε, λοιπόν, η σεζόν, εκείνη δεν με ακολούθησε σε μια νέα συνεργασία που ετοίμασα, αλλά προτίμησε να μείνει στο προηγούμενο μαγαζί. Την περίοδο αυτή μέναμε μαζί σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο στη Γλυφάδα, στο οποίο έμεναν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι της τέχνης.

Ξεκινά η σεζόν. Το σχήμα που έχουμε φτιάξει πηγαίνει πολύ καλά, όμως της κυρίας -της σχέσης μου δηλαδή- δεν πήγαινε και τόσο καλά. Έτσι, ίσως ανταγωνιστικά, ίσως από ζήλια, αποφασίζει να με… ρίξει και να έρχεται εκεί που μέναμε μαζί και κάναμε παρέα με τους άλλους καλλιτέχνες με ένα νέο φλερτ.

Εκεί, λοιπόν, πιάνω μια μέρα το παλικάρι και του λέω ‘αν την αγαπάς, μην έρχεστε εδώ, γιατί εδώ μέναμε μαζί τρία χρόνια’.

Τρελάθηκα, πόνεσα και έχασα πάρα πολλά κιλά από τη στεναχώρια, με αποκορύφωμα να γράψω ένα τραγούδι. Και αυτό το τραγούδι είναι αυτή η αληθινή ιστορία. Αυτό που βίωνα, και λέει ‘Άραγε τι σου ‘λειψε κοντά μου και πήγες σε έναν άλλο να το βρεις, πες μου τι σου στέρησε η καρδιά μου και έφτασες αντίο να μου πεις. Μα δεν πειράζει, δεν πειράζει, δεν πειράζει, κοντά του να είσαι ευτυχισμένη, αυτό με νοιάζει…’. Άραγε ήταν ευτυχισμένη; Δεν το ξέρω.

Παρόλο που πέρασαν τα χρόνια, η αγάπη υπάρχει, συνεργασίες υπάρχουν, εκτίμηση υπάρχει και τίποτα δεν τα διαγράφει αυτά. Και γι’ αυτό μετά ήρθαν και κάποια άλλα τραγούδια ζωής, που λένε: ‘Είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε…’. Μετά, πάνω στον θυμό είπα: ‘Να πεθάνουν οι γυναίκες, να πεθάνουνε, μα κι αν λείψουνε στ’ αλήθεια τι θα κάνουμε’. Αλλά μετά είπα ‘Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ’.

Άρα, λοιπόν, ηθικό δίδαγμα: Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε, είναι το άλλο μας μισό! Η ζωή συνεχίζεται, η αγάπη μένει, σας αγαπώ!… κι αυτήν ακόμη την αγαπώ!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share