Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από την Έλενα Τσαβαλιά: «Το διαζύγιο με τον Μάρκο Σεφερλή…»

Ξέσπασε η ηθοποιός

10 Δεκεμβρίου 2022 20:32
«Βόμβα» από την Έλενα Τσαβαλιά: «Το διαζύγιο με τον Μάρκο Σεφερλή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική υπήρξε η Έλενα Τσαβαλιά σχετικά με την πιθανότητα διαζυγίου με τον Μάρκο Σεφερλή, εξηγώντας το πώς έχει προκύψει εδώ και χρόνια η σχετικά ανυπόστατη φήμη.

Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της είχε απαντήσει, μεταξύ άλλων, και για αυτό το ζήτημα, επισημαίνοντας πως κάθε άλλο παρά κρίση περνά το αγαπημένο ζευγάρι. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην σύζυγος του γνωστού κωμικού ηθοποιού.

Οι απαντήσεις στις φήμες για το διαζύγιο με τον Μάρκο Σεφερλή

«Δεν ήταν καινούργιο το φαινόμενο, δεν με εντυπωσίασε ούτε με εξέπληξε. Η φήμη του διαζυγίου έχει ξεκινήσει από το 2010, που σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο. Από το πρώτο καλοκαίρι που δεν ήμουν εκεί άρχισαν οι φήμες ότι χωρίζουμε, επειδή δεν με έβλεπαν εκεί. Δυστυχώς για εκείνους, ευτυχώς για εμάς, αυτό δεν υφίσταται, έχουν βγει αναληθείς και αναξιόπιστοι όλοι αυτοί που το έχουν πει, γιατί εμείς συνεχίζουμε να είμαστε μαζί».

Η «βόμβα» της Τσαβαλιά για Σεφερλή

Σε αποκαλύψεις είχε προχωρήσει πρόσφατα η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή, με την ηθοποιό να αναφέρει σε τι σημείο βρίσκεται ο γάμος, καθώς και η σχέση τους με τον γιο τους, Χάρη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι σε μια περίοδο που κάνω πράγματα που τα ονειρευόμουνα και τα έκανα πραγματικότητα. Είμαι ακόμη αφοσιωμένη και στον άντρα μου και στον γιο μου, απλώς κάνω κι άλλα πράγματα. Τους έχω αδυναμία. Δεν τους έχω σε δεύτερη μοίρα, τους έχω σε πρώτη και όλα τα άλλα μπορούν να συμπορευτούν με αυτούς» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share