Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Κώστα Κόκλα: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος το άξιζε, όπου πήγαινε...»

Τι εξομολογήθηκε;

10 Δεκεμβρίου 2022 14:25
Αποκάλυψη Κώστα Κόκλα: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος το άξιζε, όπου πήγαινε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν καιρό ο Κώστας Κόκλας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Γιάννη Πουλόπουλο και τη «φωλιά των Κου Κου» και είχε μιλήσει για τα κασέ των ηθοποιών. Παράλληλα, δείτε αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους υψηλούς μισθούς που είχαν οι ηθοποιοί στο παρελθόν επισημαίνοντας ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Σημειώνεται πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για τη σειρά του Mega «Πολυθρόνα για τρεις».

“Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος!”

Κόκλας Σεργιανόπουλος

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε ακόμα και στην σειρά “Σ’αγαπώ, Μ’ αγαπάς” και το τι είχε γίνει και τελικά το ρόλο έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης… “Τότε δεν είχε πει ναι η Δήμητρα και έκανα πάρα πολλές οντισιόν με πολλές συναδέλφους και λέμε τότε με τη Φρόσω να το παγώσουμε να δούμε και πως θα πάει σεναριακά. Στην πορεία μου πρότειναν μια άλλη δουλειά και λέω αφού δε γίνεται πάω στην άλλη δουλειά και τότε με παίρνει η Δήμητρα να το κάνουμε μαζί. Επιτυχία έκανε ο Θοδωρής με τη Δήμητρα. Με εμένα μπορεί να έκανε, μπορεί να μην έκανε.”

«Βόμβα» από Κώστα Κόκλα: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε το φάκελο με τα λεφτά και...»

Για τις αμοιβές των ηθοποιών αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή του μίλησε ο Κώστας Κόκλας. «Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω όμως υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά» είπε αρχικά ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό μας», ενώ αποκάλυψε κάτι και για την Κάτια Δανδουλάκη. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο γιος του Κώστα Κόκλα.

«Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα» αποκάλυψε.

«Ένας έρωτας ποτέ δεν σε προειδοποιεί παρά έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος! Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω “έρωτα, χτύπα με”. Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια και τον γιο μου όπως και τους δίνω» είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρεια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση γιατί φεύγω από το σπίτι μου στις 9 το πρωί, γυρίζω 1 το βράδυ, Σαββατοκύριακα δεν έχω να κάνουμε μια εκδρομή» κατέληξε ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε όσα δήλωσε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share