Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε από το Γιώργο Σεϊταρίδη

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

10 Δεκεμβρίου 2022 14:10
Κόλαφος η Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε από το Γιώργο Σεϊταρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αποστολία Ζώη είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τον λόγο που χώρισε από τον Γιώργο Σεϊταρίδη, αλλά και για την απόφαση της να τα εγκαταλείψει όλα τότε και να πάει μαζί του στο Πήλιο.

Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως ο λόγος που παράτησε τη δουλειά της και το τραγούδι, ήταν μια απολύτως συνειδητή απόφαση, την οποία σκεφτόταν ένα χρόνο πριν. Αν και αρχικά στόχος της ήταν να μείνει εκτός για ένα χρόνο, έμεινε τελικά τέσσερα χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε πώς η Αποστολία Ζώη άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους.

«Έφυγα και δεν είχα ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Ακόμα και οικονομικά είχα κάνει το κουμάντο μου για να έχω απόθεμα το χρόνο που δεν εργαζόμουν. Έκλεισα το τηλέφωνο μου, αφού πρώτα είχα ενημερώσει κάποιους ανθρώπους. Ακόμα και στα μέλη της οικογένειας μου, είχα εξηγήσει ότι θα επικοινωνώ εγώ μαζί τους».

Αποστολία Ζώη Γιώργος Σεϊταρίδης

Μάλιστα, εξηγεί πως η απόφαση να φύγουν, ήταν κοινή με τον Γιώργο Σεϊταρίδη:«Έτυχε η απόφαση μου να κάνω ένα διάλειμμα, να συμπέσει με τη δική του παύση. Αγαπούσαμε και οι δυο τη φύση, κι επιλέξαμε το Πήλιο γιατί έχω περάσει τα παιδικά μου χρόνια εκεί και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι των γονιών μου».

Για ποιο λόγο χώρισαν όμως; «Είναι θέμα χημείας αν ένα ζευγάρι θα χωρίσει ή θα μείνει μαζί. Αλλά έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που χωρίσαμε. Για μένα είναι αρχαία ιστορία. Απλά κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά θέλω».

Ποια είναι η άποψη της, όμως, για τον έρωτα; «Αναζητώ τον έρωτα, και όταν δεν τον έχω, ψάχνω να τον βρω. Δεν σημαίνει ότι θα βγω έξω και θ΄αρχίσω να κοιτάω δεξιά κι αριστερά, αλλά έχω τις κεραίες μου ανοιχτές. Μου αρέσει το φλερτ και θέλω να είμαι ερωτευμένη».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως αν και έχει δεχτεί τρεις προτάσεις γάμου μέχρι σήμερα, «είναι κάτι που δεν το προκάλεσα, γιατί δεν αισθανόμουν έτοιμη να παντρευτώ. Όταν μου το πρότειναν και φαντάστηκα τον εαυτό μου μέσα σ΄αυτό το γάμο, είπα όχι. Συνεχίσαμε για λίγο να είμαστε μαζί, αλλά μετά χωρίσαμε».

Όσο για το αν σκέφτεται μελλοντικά να παντρευτεί και να γίνει μαμά; Δεν αποκλείει τίποτα, λέγοντας: «Το συναίσθημα δεν προγραμματίζεται. Στα επαγγελματικά μου είμαι στρατιώτης, αλλά στα προσωπικά μου δεν υπάρχει αύριο. Προς το παρόν δεν αισθάνομαι έτοιμη να παντρευτώ βλέποντας το 70% των ζευγαριών να χωρίζουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share