Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Το κουβαλάμε μέσα μας...» - Δραματικές στιγμές για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη

Η προσωπική τους αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες

10 Δεκεμβρίου 2022 13:49
«Το κουβαλάμε μέσα μας...» - Δραματικές στιγμές για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν περάσει τις δικές τους δυσκολίες μέσα στα χρόνια, με το ζευγάρι εσχάτως να βλέπει ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει ανάρτηση για τη μάχη που δίνει η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη.

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπακογιάννη και της αδελφής του

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος είδε τη σύζυγό του να κάνει για εκείνον μια εξομολόγηση, αναφέρει τα εξής:

«Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου. Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα. Είτε το λέει, είτε όχι. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι. Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι.

Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική. Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά «μια χαρά είμαι παιδιά», ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό.

Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα –μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αλεξία – Κώστας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share