Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κυνικός όσο ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς: «Τι ωραίο δωμάτιο... θέλω να χωρίσουμε!»

Όσα αποκάλυψε για τη στιγμή που χώρισε σε καλοκαιρινές διακοπές

9 Δεκεμβρίου 2022 22:51
Κυνικός όσο ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς: «Τι ωραίο δωμάτιο... θέλω να χωρίσουμε!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. Ο παρουσιαστής σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη», σχετικά με την περίοδο κατά την οποία χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια.

«Έχει φυτευτεί η πρώτη σκέψη και λες "πάμε καλά;". Μετά αρχίζουν κάτι γενέθλια, κάτι γιορτές και έρχεται το καλοκαίρι και στη μέση λες "μέχρι να χωρίσουμε πού να βρούμε τώρα κι άλλες παρέες;" και λες "ας πάμε διακοπές μαλωμένοι". Και φαντάζεσαι πως θα πας στη θάλασσα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή και χωρίζεις», είπε αρχικά.

«Έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Δεν φταίει ο προορισμός, ήταν πολύ ωραία. Δεν θα πω όλη την ιστορία, δεν είναι έτοιμη ακόμα η τηλεόραση. Ένα ταξίδι μεγάλο πήγα στο Μπανγκόκ, ας πούμε και χώρισα», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, πέρασε σε λεπτομέρειες. «Με το που φτάνουμε, λέω "τι ωραίο δωμάτιο, κοίταξε να δεις, θέλω να χωρίσουμε". Και καθίσαμε εκεί 10 μέρες, γιατί τα κάνω εγώ αυτά, αν έχω κλείσει διακοπές. Μου αρέσουν», είπε με χιούμορ και σχολίασε για το ζώδιό του: «Παρθένος, υπέροχο ζώδιο».

«Αφήστε με πια...» - Σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δει πολλά να γράφονται και να λέγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον, με τον ίδιο να απαντά δημόσια με αφορμή ερωτήσεις, που έγιναν στη Σάσα Σταμάτη.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στο «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Ευχαριστώ πολύ τη Σάσα, έχει σημασία. Τι να πω τώρα; Μη ρωτάτε τον κόσμο παιδιά, αφήστε τους. Άμα λένε και το όνομά σου συνέχεια παθαίνεις μάτι».

Η «Βάνια» έκανε την εμφάνισή της στο πλατό, ενώ το ζήτημα έκλεισε με τον παρουσιαστή να λέει: «Να αφήσουμε τον κόσμο να κάνει ό,τι θέλει. Μην τους ρωτάτε για μένα, μην ασχολείστε, αφήστε με στην ησυχία μου».

«Ο δικός μου εραστής...»: Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοιχτά για τον Τάσο!

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο Τάσος, στον οποίο μέσω της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι», έστειλε περαστικά.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής, ο Τάσος είναι ο σύζυγος της αρχισυντάκτριάς του, Αγγελικής Γιαννακοπούλου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

«Γιατί δεν βγάλαμε τηλεφωνική τον Τάσο; Γράψανε όντως αυτό; Μωρέ χαζεύετε όλοι όρθιοι πραγματικά. Δεν υπάρχουν θέματα. Λέω που και που καμιά μ@λακια να δω τι θα γραφτεί. Για να τα βάλουμε σε μία σειρά, ο Τάσος είναι ο σύζυγος της Αγγελικής (αρχισυντάκτριας) και ο δικός μου εραστής. Διπλή ιδιότητα. Μας χαλάς τα τυχερά των sites» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share