Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έσταξε δηλητήριο» η Δήμητρα Λιάνη: «Έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη εκείνη»

Τα είπε... έξω από τα δόντια!

9 Δεκεμβρίου 2022 22:06
«Έσταξε δηλητήριο» η Δήμητρα Λιάνη: «Έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη εκείνη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη δε μιλά πολύ συχνά για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το γάμο τους, με την ίδια όμως να πραγματοποιεί ιδιαίτερες αποκαλύψεις, όταν το κάνει.

Σε πρόσφατη ερώτηση, άλλωστε, για το πως θα ήταν η ζωή της αν δεν είχε γνωρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανέφερε ότι «αν δεν είχα γνωρίσει τον Ανδρέα δεν νομίζω ότι η ζωή μου θα ήταν χειρότερη. Με γαλούχισε, με σφράγισε, μου έμαθε την ιστορία της Ελλάδας, μου έμαθε ανθρώπινα πράγματα, επομένως είμαι πολύ ευγνώμων που τον γνώρισα. Πριν τον γνωρίσω ήμουν ένα πασοκοπαίδι».

Μάλιστα η Δήμητρα Λιάνη, που βρέθηκε σε «καυτά» τετ α τετ με νέο σύντροφο, υπογράμμισε ότι δεν θεωρεί πως θα την σεβόντουσαν περισσότερο κάποιοι σήμερα, εάν είχε παιδί μαζί του.

Τα «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ και τα οικονομικά της

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη δήλωσε ότι «είναι λίγος για το ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε ότι «τα “παιδιά” του Σημίτη δεν ακολουθούν τη γραμμή του Ανδρέα. Τον επικαλούνται για τις ψήφους.

Ρωτήθηκε για την οικονομική της κατάσταση σήμερα και την περιέγραψε ως πολύ δύσκολη καθώς «εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη».

Δημόσιο ξέσπασμα της Δήμητρας Λιάνη: «Δε θα ξεχάσω ποτέ...»

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη, η οποία δε δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια και να επιτεθεί αυτή την φορά στον Γιώργο Παπανδρέου. Το σχόλιο της έγινε με αφορμή την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο τελευταίος στο πλαίσιο των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής.

Το «ξέσπασμα» της Λιάνη για τον Γιώργο Παπανδρέου

Η κ. Λιάνη κατηγορεί το γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ» ενώ σημειώνει ότι «έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: ‘να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία’».

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»

40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου...

Posted by Dimitra Liani Papandreou on Monday, October 18, 2021
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share