Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος για την Κιβωτό του Κόσμου: «Eύχομαι όλα αυτά να αποδειχθεί ότι είναι...»

Δεν δίστασε να αποκαλύψει όσα πιστεύει για την πολύκροτη υπόθεση

9 Δεκεμβρίου 2022 21:27
«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος για την Κιβωτό του Κόσμου: «Eύχομαι όλα αυτά να αποδειχθεί ότι είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4“, το απόγευμα της Παρασκευής (9/12). Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για όσα έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα για την Κιβωτό του Κόσμου και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Δείτε επίσης: Θυμάστε την Βούλα, τον δεσμό του Γιάννη Μπέζου από της "Ελλάδος τα παιδιά"; Αποκλείεται να την γνωρίσετε όπως είναι σήμερα! (photos)

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος εξομολογήθηκε πως «δεν με εντυπωσιάζει τίποτα πλέον. Δεν θέλω να κρίνω, γιατί όλα αυτά θα κριθούν δικαστικά, φοβάμαι όμως ότι όταν τα ιδρύματα γιγαντώνονται αρχίζουν λίγο και παρακμάζουν. Δηλαδή χάνουν τον πυρήνα τους, χάνουν την ουσία και το γιατί γίνεται όλο αυτό.

Προσωπικά, γνώριζα βέβαια την Κιβωτό και την αποστολή της, δεν ήξερα ότι είχε τόσα παραρτήματα και είναι τόσο ανοιγμένη. Φανταζόμουν πιο μικρά πράγματα. Προφανώς έγινε ένας οργανισμός και νομίζω ότι έχει μεγάλη ευθύνη η πολιτεία γιατί πρέπει να τα ελέγχει όλα αυτά».

«Πιστεύουμε ότι είμαστε ανεξέλεγκτοι και ως ένα σημείο είμαστε ανεξέλεγκτοι, για αυτό και είπα για την ευθύνη της πολιτείας, που σημαίνει ότι μπορώ να γίνω και ανάλγητος σε μια περίπτωση και μπορώ να φτάσω στα άκρα εφόσον κανείς δεν θα με ελέγξει. Άρα είναι και πάλι θέμα της πολιτείας, δεν λέω του κράτους αλλά γενικότερα. Αυτό συμβαίνει παντού».

«Είναι πάρα πολύ σκληρό να χάνεις την εμπιστοσύνη σου και να μην υπάρχει τίποτα πια. Γιατί όταν βλέπεις έναν οργανισμό, ο οποίος επί τόσα χρόνια ήταν εκεί πάνω και δημιουργούσε ελπίδες, τον βλέπεις να καταρρέει και τον βλέπεις να καταρρέει παταγωδώς. Άσχετα από την δικαστική κατάλήξη. Καταρρέει κοινωνικά επομένως αυτό δημιουργεί τριβές και είναι ένα πρόβλημα μεγάλο αυτό. Εγώ εύχομαι όλα αυτά να αποδειχθούν ότι δεν είναι αληθινά. Δεν αμφισβητώ καθόλου τις καταθέσεις των ανθρώπων αλλά δεν θέλω να καταρρεύσει και αυτό. Παραείναι», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share