Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου από το Fame Story 2; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!

Άλλος άνθρωπος!

9 Δεκεμβρίου 2022 20:35
Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου από το Fame Story 2; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε το Γιώργο Χρήστου που συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι τραγουδιού Fame Story; Δείτε πώς είναι σήμερα. Πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος.

Εκτός από το ταλέντο του,ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό μιας και αποτελούσε το αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες, όντας άκρως γοητευτικός.16 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση ο τραγουδιστής παραμένει γοητευτικός και τραβάει ακόμη όλα τα γυναικεία βλέμματα κι ας έχει περάσει τα 40. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης του Fame Story μας ξαφνιάζει με την αλλαγή του, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου από το Fame Story 2; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής είχε καταφέρει να πετύχει ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα. Αυτό, διότι ο ίδιος είχε καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα των συμμετεχόντων του συγκεκριμένου μουσικού ριάλιτι. Πολλοί λένε πως τα κατάφερε, με τη φωνή του.

Άλλοι ισχυρίζονται πως η ομορφιά του, τον οδήγησε σε εκείνο το μεγάλο επίτευγμα. Ωστόσο, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Αυτό, διότι στο τραγούδι παίζει σημαντικό ρόλο, η φωνή κάποιου καλλιτέχνη, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η εξωτερική εμφάνισή του.

Ερχόμενοι στο σήμερα, δηλαδή αρκετά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του Fame Story 2, ο Γιώργος Χρήστου «συνελήφθη» να διασκεδάζει σε μαγαζί του κέντρου. Ο ίδιος δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Αντίθετα, προσπάθησε να ποζάρει. Μάλιστα, το έπραξε με ένα άτομο, το οποίο γνωρίζουν πολύ. Πρόκειται για τον νικητή του «Power of Love 2», Παύλο Παπαδόπουλο. Πιστεύετε πως θα αναγνωρίζατε τον γνωστό τραγουδιστή, αν τον συναντούσατε στο δρόμο;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share