Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ασπίδα προστασίας» από την Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο: «Ο γιος μου είναι μωρό...»

Η αντίδρασή της στο σχόλιο για τη νύφη του γιου της

9 Δεκεμβρίου 2022 20:14
«Ασπίδα προστασίας» από την Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο: «Ο γιος μου είναι μωρό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε on air για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της, όταν ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος γνωρίσει επισήμως στην οικογένειά του τη μέλλουσα σύζυγό του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου ο Σπύρος Πούλης και η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» μιλώντας για τη σχέση μάνας και γιού, με αφορμή του ρόλους που υποδύονται στη σειρά, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πάντα στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου. Εσύ, βλέπεις για τον γιο σου ότι υπάρχει μία άξια νύφη;» ρώτησε ο Σπύρος Πούλης την Ελένη Μενεγάκη.

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε στον ηθοποιό: «Νύφη; Εμένα ο γιος μου είναι μωρό. Στις σχέσεις δεν μπαίνω γιατί είμαι μεγαλωμένη και έχω δει τι δεν μου αρέσει να να μου κάνουν, ώστε να μην το κάνω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον γάμο, στη σχέση δεν επεμβαίνω, δεν ομιλώ», είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις καταλάβει ότι μιλάς...» - Το αδιανόητο σκηνικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής επέστρεψε δυναμικά στο πάνελ της εκπομπής και συνεχίζει να έχει τον ρόλο που είχε εξ' αρχής. Με την ευκαιρία, δείτε την δημόσια παραδοχή της Ελένης Μενεγάκη.

Το θέμα έχει προκύψει σε πολλές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι κάθε φορά κατηγορηματικός (δείτε εδώ ποια ήταν η τελευταία του δήλωση). Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, συνεχίζει να τον αντιμετωπίζει όπως πάντα, γεμάτη χαμόγελα και πλάκες.

«Τι είναι ρε; Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο Λυκειάρχης σου, ούτε καν η καθηγήτριά σου στο Γυμνάσιο… Ώρες ώρες με κοιτάς που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου! Τόσο τρομακτική είμαι; Ωρες ώρες μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει αυτός τέτοιες», είπε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share