Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκίνησε από το ιατρείο του γυναικολόγου η Εριέττα Κούρκουλου: «Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι...»

«Μια γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που...»

9 Δεκεμβρίου 2022 19:33
Συγκίνησε από το ιατρείο του γυναικολόγου η Εριέττα Κούρκουλου: «Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το πρωί της Παρασκευής (9/12) η Εριέττα Κούρκουλου, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες θέλουν να γίνουν μητέρες.

Η ίδια ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες της από τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα. Σε μια από αυτές, φαίνεται να κλαίει, σε άλλη βρίσκεται στο ιατρείο του γυναικολόγου, ενώ σε μια εικόνα καταγράφεται η χαρά της ίδιας και του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη όταν έμαθαν τα ευχάριστα νέα, πως θα γίνουν γονείς.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε: «Μια γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα».

Αποκάλυψη "βόμβα" για την Εριέττα Κούρκουλου - "Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά..."

Για τα αδέρφια του, Μελίτα, Εριέττα και Φίλιππο, μίλησε ο Άλκης Κούρκουλος σε συνέντευξή του.

Η Μελίτα είναι αδερφή του από την ίδια μητέρα ενώ η Εριέττα Κούρκουλου και ο Φίλιππος είναι από τον γάμο του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ποια είναι η σχέση σου με τα αδέρφια σου;

Τα αδέρφια είναι προίκα. Με τη Μελίτα είναι λογικό να είμαστε πιο κοντά, γιατί δεν έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά, όμως είμαστε όλοι δεμένοι. Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά και ο τρυφερός ρόλος του μεγάλου αδερφού που μου βγαίνει αυθόρμητα. Συγκινούμαι που βλέπω τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε που γεννήθηκαν, να μεγαλώνουν και να διαπρέπουν. Τους χαζεύω και καμαρώνω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share