Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Όλα στην φόρα για τον Θοδωρή Αθερίδη - Αποκάλυψε το "αγκάθι" στην σχέση με την Σμαράγδα Καρύδη

"Για το παραμικρό μπορεί να κάνει..."

9 Δεκεμβρίου 2022 17:03
Όλα στην φόρα για τον Θοδωρή Αθερίδη - Αποκάλυψε το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την εφηβεία του, τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και για την κόρη του. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση της Σμαράγδας Καρύδη όταν αποκαλύφθηκε η σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εφηβεία-κόλαση που πέρασε, σε αυτό που τον νευριάζει στη Σμαράγδα Καρύδη, και στο συμβάν με την κόρη του που τον έκανε να «χάσει» δέκα χρόνια από τη ζωή του.

Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον γάμο, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε πως «δεν έχω πάρει διαζύγιο, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να αποτύχω ξανά. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με τη Σμαράγδα, ήταν πώς θα το πω στην Ελένη».

«Συμβουλεύω τη Σμαράγδα κι εκείνη εμένα. Στη Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία, κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία», επεσήμανε.

Η δύσκολη εφηβεία που πέρασε ο Θοδωρής Αθερίδης

Για την παιδική ηλικία του και τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές. Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Είχα φύγει από το σπίτι στην εφηβεία, συζούσα με μια κοπέλα, αλλά είχα και κρίσεις πανικού από τα 15 μου».

«Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση. Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει. Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη μελιτζάνα και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο. Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ και με τον εγγονό μου φοβάμαι», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το περιστατικό με την κόρη του εξήγησε πως εκείνο που τον τρόμαξε, ήταν όταν στα 16 της έπεσε αναίσθητη από μεθύσι και την έτρεχαν στο νοσοκομείο. «Μέχρι να καταλάβω ότι ζει, έχασα δέκα χρόνια ζωής», είπε.

Απολογισμός για τον Θοδωρή Αθερίδη - "Με τα χρόνια που περνούν καταλαβαίνεις..."

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πρόσφατα στην εκπομπή του Mega, «Ελένη», ο Θοδωρής Αθερίδης. Με την ευκαιρία, δείτε το άγνωστο θρίλερ του Θοδωρή Αθερίδη.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις του, για την καριέρα του αλλά και για την κόρη του.

Δήλωσε αρχικά ότι νιώθει γεμάτος άνθρωπος σήμερα, συγκεκριμένα ανέφερε ότι «από τα 50 και μετά εγώ νιώθω καλύτερα».

«Με τα χρόνια που περνούν καταλαβαίνεις ότι ανθίζεις μόνο μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης, όλο το άλλο είναι χάσιμο χρόνου» σχολίασε για τα χρόνια που περνούν και το περιβάλλον που προτιμά να βρίσκεται και να ζει σήμερα.

Σήμερα νιώθει ευγνώμων και τυχερός για όσα απολαμβάνει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

«Είναι μία στιγμή πολύ οριακή» σχολίασε ο ηθοποιός για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Mega «Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς».

Στις προσωπικές του σχέσεις ο ίδιος δήλωσε ότι η κόρη του τον έβλεπε στο παρελθόν ως ναρκισσιστή, αλλά ο ίδιος δεν ένιωθε ποτέ έτσι. Ωστόσο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πιστεύει ότι ο ναρκισσισμός πρέπει να απενοχοποιηθεί.

«Ο ναρκισσισμός δεν έχει σχέση με την φιλαυτία. Χωρίς ναρκισσισμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλώς κι αυτό βρίσκεται μέσα σε ένα φάσμα, μεταξύ της αυτοεκτίμησης και της διαταραχής».

Τόνισε μάλιστα ότι δεν γίνεται να υπάρξει καλλιτεχνικό επάγγελμα χωρίς ναρκισσισμό.

«Οι γυναίκες πηγαίνουν με την ψυχή του άλλου, όχι με το λέγειν»

Για το αν επειδή είναι πολύ καλός συνομιλητής έριχνε γυναίκες με το λέγειν απάντησε: «Ρίχνω γκόμενες μιλώντας. Πιστεύω ότι τις γκόμενες δεν τις ρίχνεις με το λέγειν, που λένε. Οι γυναίκες επειδή είναι πολύ ευαίσθητα όντα πηγαίνουν με την ψυχή του άλλου. Στην αρχή μπορεί να εντυπωσιαστείς από πολλά πράγματα, αλλά όταν τελειώνει μια σχέση, έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλιούνται; Εκεί σημαίνει ότι η ψυχή του άλλου δεν ακούμπησε…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share