Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Επισημοποιήσεις για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Να ζήσουν!

9 Δεκεμβρίου 2022 16:41
Επισημοποιήσεις για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης μιας και ο ερχομός του παιδιού τους είναι πλέον θέμα χρόνου.

Δείτε επίσης γιατί χρειάστηκε να κάνει ενέσεις η Ιωάννα Τούνη στην εγκυμοσύνη της

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μάλιστα στην κάμερα τα επίσημα έγγραφα. «Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο» έγραψε η εγκυμονούσα influencer.


«Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!» ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας για το σύμφωνο συμβίωσης

Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να κάνει πολιτικό γάμο. «Δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Εγώ στο μυαλό μου θα ήθελα να παντρευτώ, αν παντρευτώ, με την ησυχία μου, να βάλω την τέλεια νυφικάρα μου, να έχω το κορμί μου το σούπερ, να μπορώ να χορέψω, να μπορώ να πιω και να διασκεδάσω ελεύθερα γιατί τώρα ζορίζομαι με την εγκυμοσύνη. Όταν κι αν με το καλό γίνει, θα ήθελα να γίνει πάρτι. Βάσει νόμου είμαστε ψιλοπαντρεμένοι πλέον…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share