Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν μάσησε τα λόγια της η Ρένια Λουιζίδου: "Ήταν ένα τσίρκο..." - Αποκάλυψε την αλήθεια για προηγούμενη δουλειά της

Δεν έκρυψε τίποτα

9 Δεκεμβρίου 2022 16:30
Δεν μάσησε τα λόγια της η Ρένια Λουιζίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εξομολόγηση ψυχής είχε δώσει πριν λίγο καιρό η Ρένια Λουιζίδου μιλώντας μεταξύ άλλων για την σειρά που την καθιέρωσε και την έκανε αγαπητή στο ευρύτερο κοινό, το Καφέ της Χαράς.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή της στα γυρίσματα της σειράς περιγράφοντάς την με την φράση "Ήταν ένα τσίρκο". Με την ευκαιρία, δείτε το ποσό που κέρδισε η ηθοποιός από την σειρά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

«Βόμβα« από τη Ρένια Λουιζίδου: «Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου...»

«Μέσα στην ταχύτητα της καθημερινότητας τα ζευγάρια ξεχνούν να μιλήσουν. Αυτή είναι μία παγίδα στην οποία πέφτουν πολλά ζευγάρια με το πέρασμα του χρόνου, ίσως γιατί από ένα σημείο και μετά θεωρούν τη σχέση δεδομένη» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου σε παλιότερη συνέντευξή της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το Γιάννη Μπέζο.

Όσο για το αν έπεσε ποτέ σε αυτή τη παγίδα με το σύζυγό της, η ηθοποιός είπε:

«Είμαι από τη φύση μου γκρινιάρα και αναλυτική, οπότε μάλλον το πρόβλημα στη δική μας σχέση είναι ότι μιλάω περισσότερο από ό,τι πρέπει. (Γελάει.) Ωστόσο, έχω παρατηρήσει εκ των υστέρων ότι κάποιες φόρες από κεκτημένη ταχύτητα έχω αφήσει στην μπάντα τον άνθρωπο μου.

Ρένια Λουιζίδου

Δεν υπάρχει μυστικό του πετυχημένου γάμου. Είναι ακριβώς όπως μία συνταγή που μπορεί να την κάνουν δύο νοικοκυρές χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς υλικά και στη μία να πετύχει και στην άλλη όχι».

Και συνεχίζει: «Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου ήμασταν πάνω σε μια μηχανή, έχοντας στην πλάτη μας ένα σακίδιο και μπορεί να πηγαίναμε μια εκδρομή χωρίς να έχουμε προγραμματίσει ούτε πού θα κοιμηθούμε ούτε πότε θα γυρίσουμε» τόνισε στο ΟΚ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share