Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

"Ξεσκέπασμα" για την Άβα Γαλανοπούλου - Αποκαλύφθηκε ο άνδρας που στιγμάτισε την ζωή της

Την «κυνηγούσε» επί χρόνια

9 Δεκεμβρίου 2022 16:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν 6 σχεδόν χρόνια η Άβα Γαλανοπούλου πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας και κατέθεσε στοιχεία για την υπόθεση που ήταν γνωστό μέχρι πρόσφτα ότι την έκανε να τρέχει στα δικαστήρια. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε», είχε δηλώσει παλιότερα μεταξύ άλλων.

Τα Δικαστήρια Βόλου είχε επισκεφθεί τότε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία το 2011 διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, που ερωτεύτηκε πολύ και του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεφε.

Η Αβα Γαλανοπούλου πέρασε την πόρτα της Ανακρίτριας προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία, καθώς ο άνδρας που ερωτεύτηκε και της καταχράστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό είναι σύμφωνα με πληροφορίες, Βολιώτης επαγγελματίας.

Η ηθοποιός χρειάστηκε να περάσει χρόνος για να σταθεί στα πόδια της καθώς ήταν πολύ ερωτευμένη με το συγκεκριμένο άνδρα, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη μαζί του, όμως δεν έχει αποκαλύψει δημόσια μέχρι σήμερα το όνομά του, καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και από τις δύο πλευρές, καθώς κι εκείνος κατέθεσε εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ηθοποιός, σύμφωνα την «Espresso» την πάτησε από τον άντρα που εμπιστεύτηκε και αγάπησε, όμως κατάφερε να βγει από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο είχε μπει με τη βοήθεια των γονιών της, στενών φίλων και της φιλοσοφίας που έχει σπουδάσει.

'Ξεσκέπασμα' για την Άβα Γαλανοπούλου - Αποκαλύφθηκε ο άνδρας που στιγμάτισε την ζώη της

Ο εφιάλτης της αγαπημένης κωμικής ηθοποιού ξεκίνησε το 2011, όταν διαπίστωσε πως ο πρώην σύντροφός της (ήταν μάλιστα παντρεμένος με παιδιά και της έλεγε πως ο γάμος του ήταν «νεκρός», ώστε να κάνει υπομονή) δεν της επέστρεφε τα χρήματα που του είχε δώσει προκειμένου να της τα επενδύσει.

«Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό του τα εμπιστεύτηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει… λάσπη» είχε πει χαρακτηριστικά η Αβα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στις 28 Απριλίου 2015.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός, παιδεύτηκε πολύ να πάει σε δικηγόρο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκε. «Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου.

Φυσικά του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με το δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά» υποστήριξε.

"Ξεσπάθωσε" η Άβα Γαλανοπούλου - "Θα κάνω εμετό, δεν μπορώ..."

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε πρόσφατα η Άβα Γαλανοπούλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις που προβάλλονται στην τηλεόραση.

«Δεν βλέπω τις επαναλήψεις πια, οι Δύο Ξένοι, πόσα χρόνια πια, είναι τόσα χρόνια, θα κάνω εμετό, δεν μπορώ, πόσο να με δω, όσο ψωνάρα και να είσαι, δεν μπορώ! Δεν μπορώ να κάνω remake σειράς, γιατί δεν είναι εν ζωή άνθρωποι που αγαπώ, δεν θέλω να…» είπε η ηθοποιός, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της! Με την ευκαιρία, δείτε την σκηνή του Νίκου Σεργιανόπουλου που αναστάτωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share