Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Γνήσια "μπον βιβέρ" η Οικονομάκου: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

9 Δεκεμβρίου 2022 16:08
Γνήσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στον χώρο και είναι πλέον η απόδειξη πως η σκληρή δουλειά αμοίβεται καλά και οι κόποι ανταποδίδονται, αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τυχερή η Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η νύφη της και σύντροφος του αδελφού της, Νικήτα (photo)

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, με την ίδια να βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και να έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να είναι οικονομικά αυτόνομη.

Η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Πρωινό» πριν λίγο καιρό και μίλησε για τις επιχειρήσεις της και το πόσο κερδοφόρες είναι, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media, αν και τα λόγια της έφεραν αντιδράσεις στα social media.

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της ηθοποιού, με την Αθηνά να απαντά: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα.

'Αβανταδόρα' η Οικονομάκου: Αυτή είναι η περιουσία της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο

Περισσότερα για επαγγελματικά βήματα της Αθηνάς Οικονομάκου

Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers

Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Σημειώνεται πως ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχει ξενοδοχείο σε Μύκονο και Σαντορίνη, ενώ το ζευγάρι έχει ένα εκπληκτικό σπίτι στην Κηφισιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share