Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις καταλάβει ότι μιλάς...» - Το αδιανόητο σκηνικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

"Έχει γίνει Ελένη μία παρεξήγηση..."

9 Δεκεμβρίου 2022 16:05
Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις καταλάβει ότι μιλάς...» - Το αδιανόητο σκηνικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής επέστρεψε δυναμικά στο πάνελ της εκπομπής και συνεχίζει να έχει τον ρόλο που είχε εξ' αρχής. Με την ευκαιρία, δείτε την δημόσια παραδοχή της Ελένης Μενεγάκη.

Το θέμα έχει προκύψει σε πολλές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι κάθε φορά κατηγορηματικός (δείτε εδώ ποια ήταν η τελευταία του δήλωση). Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, συνεχίζει να τον αντιμετωπίζει όπως πάντα, γεμάτη χαμόγελα και πλάκες.

«Τι είναι ρε; Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο Λυκειάρχης σου, ούτε καν η καθηγήτριά σου στο Γυμνάσιο… Ώρες ώρες με κοιτάς που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου! Τόσο τρομακτική είμαι; Ωρες ώρες μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει αυτός τέτοιες», είπε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις καταλάβει ότι μιλάς...» - Το αδιανόητο σκηνικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Τι συνέβη με τον Ουγγαρέζο και τη Μενεγάκη σήμερα (9/12)

Στη σημερινή (9/12) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ένα περιστατικό ήρθε για να φέρει άφθονο γέλιο σε όλους. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή για το αυριανό (10/12) Σπίτι με το Mega, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνειδητοποίησε πως μιλάει για άλλο πράγμα από αυτό που σχολίαζε η Ελένη Μενεγάκη, γεγονός που έκανε τους πάντες να «δακρύσουν» από τα γέλια στο πλατό.

«Έχει γίνει Ελένη μία παρεξήγηση για το Σπίτι με το Mega…», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Τι παρεξήγηση;», απάντησε ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ τόση ώρα σου έλεγα ότι πήγα στο γύρισμα για το σπίτι για το Mega για τον… Ρακιντζή, όχι για τον Ιακωβίδη και μου έστειλαν μήνυμα "έχεις καταλάβει ότι μιλάς για τον Ρακιντζή και η Ελένη μιλάει για τον Ιακωβίδη"», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν απλά επική.

«Την χώρισε όταν έμαθε ότι…»: Αποκάλυψη για διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» είχε μιλήσει στο παρελθόν η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Πέσανε τα νούμερα και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της σε περιοδικά, υπονοούμενα στην εκπομπή, φωτογραφίες από την προσωπική οικογενειακή της ζωή.

Ίσως θεωρεί ότι αυτό μπορεί να την βοηθήσει να ανέβουν πάλι τα νούμερα της εκπομπής», είπε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που χώρισε με τον της πρώτο σύζυγό και ο πραγματικός λόγος που άφησε τον Λάτσιο! Οι αλήθειες που κανείς δεν έχει γράψει!

Λίγο νωρίτερα, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, σχολιάζοντας το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, το συνδύασε με το τότε διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και δήλωσε:

«Τότε, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εκείνος που απαίτησε τη δημοσιοποίηση του χωρισμού γιατί έμαθε για έναν άνδρα στη ζωή της Ελένης» και προσέθεσε:

«Ακουγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Μενεγάκη είχε κάποιον άλλον. Δεν ήταν από κοινού η απόφαση ανακοίνωσης όπως με Λιάγκα-Σκορδά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Λυκιαρδοπούλου για Μενεγάκη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share