Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σούσουρο στην οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη - Το μήνυμα της πρώην γυναίκας του που φούντωσε τις φήμες

Τι συνέβη;

9 Δεκεμβρίου 2022 15:31
Σούσουρο στην οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη - Το μήνυμα της πρώην γυναίκας του που φούντωσε τις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευτυχισμένη μαμά είναι η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Μιχάλη, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η πρώην σύζυγος του γνωστού ηθοποιού διανύει μια μεταβατική φάση στη ζωή της και προσπαθεί να γυρίσει σελίδα μετά τον ντόρο του χωρισμού.

Δείτε επίσης: «Αγάπη μου...»: Εξομολόγηση Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή - Φωτογραφία που προκάλεσε χαμό

«Συνοδοιπόρος» σε όλο αυτό είναι ο μονάκριβος γιος της, ο οποίος είχε γενέθλια και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του είχε φτιάξει.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε σαν λεζάντα: «Οικογενειούλα σε απαρτία για κόψιμο τούρτας γενεθλίων».

Βέβαια στη φωτογραφία ποζάρει μόνο μαζί με τον 9χρονο πλέον Μιχάλη και τον σκύλο τους, χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη,

Το γεγονός αυτό πυροδότησε τις φήμες που ήθελαν τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι απών από τα γενέθλια του γιου του. Δεν ξέρουμε αν βρέθηκε στη μάζωξη για τα γενέθλια και απλά δεν φωτογραφήθηκε ή δεν πήγε καθόλου.

Πάντως το μήνυμα της πρώην συζύγου του είναι «όλο νόημα»...υπονοώντας ότι πλέον οικογένεια είναι εκείνη και ο γιος της.

Έξαλλος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Οργισμένη αντίδραση για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz για το 2021 και κάθε είδηση για τη σχέση τους αποκτά απήχηση, γεγονός που δεν τους αρέσει ιδιαίτερα.

Η σχέση της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό έγινε πρώτο θέμα συζήτησης και έδωσε σε πολλούς αφορμή να συζητήσουν για θέματα που το ζευγάρι δεν έχει καν θέσει στο τραπέζι.

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι συνηθισμένη στα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων και στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, ωστόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share