Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Ποιες είναι οι σχέσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς μετά τον χωρισμό τους;

Τι εξομολογήθηκε;

9 Δεκεμβρίου 2022 15:32
Ποιες είναι οι σχέσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς μετά τον χωρισμό τους;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι όσοι παρακολουθούσαμε την ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου σίγουρα γνωρίζαμε πόσο ταιριαστοί και ωραίοι ήταν μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς. Παρ' όλα αυτά έχουν πάρει χωριστούς δρόμους εδώ και 3 χρόνια.

Ενημερωθείτε επίσης για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου είχε μίλησε για την απόφαση του να φύγει από τον ΑΝΤ1, την απώλεια των γονιών του, τα block στα social media και τη σχέση του σήμερα με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα στη ζωή μου. Χώρισα, μετακόμισα, άλλαξα δυο δουλειές, μέσα σε δύο χρόνια άλλαξα τα πάντα. Για τους γονείς μου είναι εάν «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. Είναι από δειλία. Δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα. Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο», δήλωσε ο δημοσιογράφος για την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει στο μέλλον.

«Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε. Την αγαπώ πολύ, την εκτιμώ, είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Για κάποιον λόγο δεν έγινε, δεν είναι κλισέ αυτό είναι καλό και για τους δύο. Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας, από εάν σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας. Στην αρχή υπήρχαν κάποιες προστριβές, νεύρα, κάποια απωθημένα, λίγο θέλεις τον χρόνο σου. Ενίοτε φιλοξενεί τον Κούπερ. Είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλω να προσέχω και να προστατεύω πάντα» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την πρώην σύντροφό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share