Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με Πασχάλη Τερζή: Όλη η αλήθεια στην φόρα για την υγεία του

Η ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες περί επιδείνωσης

9 Δεκεμβρίου 2022 15:19
Μυστήριο με Πασχάλη Τερζή: Όλη η αλήθεια στην φόρα για την υγεία του
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI

Ο Πασχάλης Τερζής έχει εδώ και χρόνια αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, με τον αγαπημένο τραγουδιστή αρκετές φορές να έχει προκαλέσει απορία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Προ μηνών, άλλωστε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής προσήλθε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης μαζί με τη σύζυγό του, ενώ ο ίδιος έχει ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τερζής βρέθηκε τελικά στο νοσοκομείο για έναν προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, είχαν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με επιδείνωση της υγείας του, με αναφορά ακόμη και σε άνοια, με την κόρη του Γιάννα, όμως, να τονίζει πως τίποτε από αυτά δεν ισχύει.

Η απάντηση της κόρης του για την υγεία του και ο λόγος της απόσυρσης

Το 2019 η Γιάννα Τερζή είχε πει σχετικά: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Όμως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής έχει εδώ και αρκετά χρόνια αποσυρθεί από τη δισκογραφία και τις εμφανίσεις. Ωστόσο, το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2020 η είδηση πως ο Πασχάλης Τερζής ετοιμάζει την επιστροφή του στις Αθηναϊκές πίστες έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως τελικά δεν ισχύει. Η διάψευση ήρθε από την κόρη το αγαπημένου τραγουδιστή, Γιάννα Τερζή μέσω ενός instastory.

Ο Πασχάλης Τερζής μάλιστα είχε αναφερθεί το 2013 στην απόφασή του να αποσυρθεί από τα νυχτερινά κέντρα και τις μεγάλες πίστες. «Τα ξενυχτάδικα δεν είναι πια για μένα. Το ξενύχτι είναι σκληρό πράγμα και τα χρόνια περνάνε. Κάνω αυτό που αισθάνομαι. Στα μπουζουκομάγαζα δεν πάνε οι εργάτες και οι συνταξιούχοι. Αυτοί που πάνε δεν τους νοιάζει πόσο έχει το μπουκάλι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share