Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ξεγύμνωμα" από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: "Είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει..." - Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Το άγνωστο περιστατικό με τον γνωστό ηθοποιό

9 Δεκεμβρίου 2022 14:21
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις σχέσεις που είχαν οι γονείς του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ αλλά και για το πως στο τέλος άλλαξε η σχέση με τον πατέρα του, μίλησε στην εκπομπή "Idols" ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου.

Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα.

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει γιατί δεν είχα γεννηθεί» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του.

Στο τέλος τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. ότι έγινε έγινε, τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα.

Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του.

Αυτό είναι άσχημο Δηλαδή γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ. Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί» συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share